بک آپ گیری در وردپرس بصورت منظم بهترین کاری است که می توانید برای وبسایت خود انجام دهید. بک آپ گیری در وردپرس می تواند شما را در شرایط فاجعه بار زمانی که سایت شما هک شود یا به طور تصادفی قفل شود و یا اطلاعاتش پاک شود به کمک شما بیاید و باعث آرامش خاطر شما باشد. چند پلاگین بک آپ گیری در وردپرس رایگان و پولی برای وردپرس وجود دارد و طرز استفاده اکثر آنها برای استفاده کنندگان نسبتا آسان است. در این مقاله، ما 7 تا از بهترین افزونه های بک آپ گیری در وردپرس را به شما نشان خواهیم داد.

پشتیبان گیری در وردپرس

مهم: بسیاری از ارائه دهندگان هاستینگ وردپرس خدمات تهیه نسخه پشتیبان محدود را ارائه می کنند، اما لطفا فقط به پشتیبان میزبانی خود برای بک آپ گیری در وردپرس تکیه نکنید.
اگر قبلا از سایت خود پشتیبان تهیه نکرده اید، باید یکی از این 7 افزونه برتر بک آپ گیری در وردپرس را انتخاب کنید و از آن استفاده کنید.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین BackupBuddy

پشتیبان گیری در وردپرس

BackupBuddy محبوب ترین پلاگین بک آپ گیری در وردپرس است. این پلاگین اجازه می دهد تا شما به راحتی بک آپ گیری در وردپرس روزانه، هفتگی یا ماهانه را برای سایت خود برنامه ریزی کنید. همچنین می تواند بک آپ گیری در وردپرس خود را به صورت خودکار در Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP، Stash (سرویس ابری خود) ذخیره کند و حتی آن را به خودتان ایمیل کند.
بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که این سرویس مبتنی بر اشتراک نیست، بنابراین هزینه ماهانه وجود ندارد. شما حتی می توانید از BackupBuddy برای کپی گرفتن از سایت استفاده کنید و در سرور دیگری ریستور کنید. در واقع از یک هاست سایت خود را به هاست دیگری منتقل نمایید.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین UpdraftPlus

پشتیبان گیری در وردپرس

UpdraftPlus یک پلاگین بک آپ گیری در وردپرس رایگان است. این پلاگین اجازه می دهد تا شما یک پشتیبان کامل از سایت وردپرسی خود ایجاد کنید و آن در فضای ابری ذخیره کنید یا با کامپیوتر خود دانلود کنید.
این افزونه از برنامه بک آپ گیری در وردپرس پیشنهادی و همچنین بر اساس تقاضا به صورت دستی یا برنامه ریزی شده عمل می کند. این افزونه می تواند به صورت خودکار پشتیبان گیری شما را به Dropbox، Google Drive، S3، Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل و چندین سرویس ذخیره سازی ابر دیگر بارگیری کند. (گام به گام راهنمای نحوه پشتیبان گیری و بازگردانی سایت WordPress با UpdraftPlus را در wpbeginner ببینید.)

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین BackWPUp

پشتیبان گیری در وردپرس

BackWPup یک پلاگین رایگان است که به شما امکان می دهد تا نسخه پشتیبان کاملی از سایت وردپرس به صورت رایگان ایجاد کنید و آن را در سیستم ابری ذخیره کنید (Dropbox، Amazon S3، Rackspace، و غیره)، FTP، ایمیل و یا رایانه خود.
استفاده از این پلاگین بسیار آسان است و اجازه می دهد تا شما برنامه بک آپ گیری در وردپرس را زمانبندی کنید تا با توجه به فرکانس به روزرسانی سایتان به صورت خودکار بکاپ گیری را انجام دهد.
در این پلاگین بازگرداندن یک سایت وردپرس از نسخه پشتیبان نیز بسیار ساده است. نسخه BackWPup Pro دارای پشتیبانی اولویتی، توانایی پشتیبان گیری در Google Drive و برخی از ویژگی های جالب دیگر است.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین BackUpWordPress

پشتیبان گیری در وردپرس

BackupWordPress یک پلاگین بک آپ گیری در وردپرس کامل وردپرس است که پشتیبان گیری خودکار برنامه ریزی را نیز دارا می باشد و این اجازه می دهد تا شما برای برای پایگاه داده و فایل های خود زمان بندی مختلفی ایجاد کنید. تنها مشکل این است که نسخه رایگان آن اجازه نمی دهد که پشتیبان گیری وردپرس خود را به یک سرویس ذخیره سازی ابر منتقل کنید.
اگر می خواهید بک آپ گیری در وردپرس خود را در Dropbox، Google Drive، FTP و غیره ذخیره کنید، باید یک افزونه اضافی برای آن خریداری کنید. بسط هایی برای هر سرویس در دسترس هستند و شما می توانید یکی از آن ها را که نیاز دارید یا تمام بسته نرم افزاری را بخرید.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین Duplicator

پشتیبان گیری در وردپرس

همانطور که از نام آن پیداست، Duplicator یک پلاگین محبوب وردپرس است که برای انتقال سایت وردپرسی استفاده می شود. با این حال، ویژگی های پشتیبان نیز دارد.
این پلاگین اجازه نمی دهد که شما بک آپ گیری در وردپرس خودکار را ایجاد کنید که باعث می شود از یک نسخه پشتیبان تهیه شده برای وردپرس یک سایت به طور منظم نگهداری کنید.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین WP-DB-Backup

پشتیبان گیری در وردپرس

با بیش از 400.000 نصب فعال، WP-DB-Backup یکی از محبوب ترین افزونه های بک آپ گیری در وردپرس است. تنها مشکل این افزونه این است که تنها از پایگاه داده سایت وردپرس پشتیبان می گیرد.
این به این معنی است که شما باید فایل های رسانه ای خود را به صورت دستی بک آپ گیری در وردپرس کنید. اگر شما اغلب سایت را بروزرسانی نمی کنید یا تصاویر را آپلود نمی کنید، می توانید از WP-DB-Backup را به عنوان افزایه پشتیبان اصلی وردپرس خود استفاده کنید.
کار با WP-DB-Backup واقعا ساده است و پشتیبان گیری پایگاه داده را ایجاد می کند، می توانید پشتیبان گیری خودکار را برنامه ریزی کرده و پایگاه داده خود را بازیابی کنید. این نیز یک ابزار بسیار مفید برای کاربرانی است که دسترسی به phpMyAdmin برای بک آپ گیری در وردپرس از پایگاه داده سایت وردپرسی به صورت دستی ندارند.

بک آپ گیری در وردپرس با پلاگین VaultPress with Jetpack

پشتیبان گیری در وردپرس

در WPBeginner ما از VaultPress برای پشتیبان گیری از سایت استفاده می کنیم. VaultPress توسط Matt Mullenweg (بنیانگذار وردپرس) و تیم او در تاسیس شد.
اخیرا بخشی از یک محصول دیگر این موسسه به نام JetPack عرضه شده است. برای استفاده از VaultPress به یک طرح اشتراک JetPack نیاز خواهید داشت. طرح های مختلف قیمت گذاری شده با مجموعه ای از ویژگی های مختلف وجود دارد.
VaultPress راه حل بک آپ گیری در وردپرس ابر زمان واقعی را با قیمت 3.50 دلار در هر ماه ارائه می دهد. برخی از بسته های این افزونه، حتی اسکن های امنیتی را نیز ارائه می دهند.

نتیجه گیری نهایی بک آپ گیری در وردپرس

هر پلاگین بک آپ گیری در وردپرس دارای مزایا و معایبی است. ما از VaultPress به دو دلیل اصلی استفاده می کنیم. اول اینکه استفاده از آن بسیار آسان است و دلیل دوم اینکه این افزونه ، بک آپ گیری در وردپرس را در زمان واقعی ارائه می دهد. این بدان معنی است که به جای پشتیبان گیری از تمام فایل های هر روز یا هر ساعت، تنها از آنچه به معنای واقعی کلمه در عرض چند دقیقه از به روز رسانی ایجاد می شود پشتیبان تهیه می کند. این ایده برای سایت های بزرگ بسیار مناسب است، زیرا اجازه می دهد تا از منابع سرور بهینه استفاده کنیم.
اگر شما یک وب سایت کوچک و متوسط دارید و با پرداخت هزینه ماهانه مشکل دارید، پس ما پلاگین محبوب BackupBuddy را توصیه می کنیم. چرا؟ از آنجا که آنها ذخیره سازی ابر خود را دارند و برای مبتدیان آسان است و با چند کلیک به سادگی می توانید از سایت خود پشتیبان بگیرید.
هر کدام از پلاگین بک آپ گیری در وردپرس را که انتخاب می کنید، لطفا پشتیبان گیری خود را در همان سرور وبسایت خود ذخیره نکنید. با انجام این کار، تمام تخم مرغ ها را در یک سبد قرار می دهید. اگر سخت افزار سرور شما نتواند یا بدتر هک شده است، پس شما پشتیبان ندارید که هدف آن تنظیم پشتیبان گیری منظم است و استفاده از پشتیبان گیری بی فایده است.
به همین دلیل است که ما به شدت توصیه می کنیم که بک آپ گیری در وردپرس خود را در یک سرویس ذخیره سازی شخص ثالث مانند Dropbox، Amazon S3، Google Drive و غیره ذخیره کنید.
ما امیدواریم که این مطلب به شما کمک کند و بهترین پلاگین بک آپ گیری در وردپرس را برای سایت خود انتخاب کنید.
برای مشاهده آموزش های بیشتر میتوانید به بخش مقالات آموزشی در وبسایت طراح شید مراجعه کنید.