ابزار فتوشاپ
ابزار فتوشاپبا جلسه ی ششم یعنی ادامه آموزش ابزار فتوشاپ از سری آموزش های قدم به قدم فتوشاپ در خدمت شما عزیزان هستم.
ادامه ی جلسه ی قبل و شناخت کلی ابزار فتوشاپ را پی میگیریم.
ابزار های Brush base
دسته ی دیگر ابزار فتوشاپ ابزار های Brush base هستند و پایه ی آن ها Brush می باشد و مهمترین ابزار این قسمت ابزار Brush می باشد که قدرت زیادی دارد و تنظیمات زیادی را شامل می شود و این ابزار فتوشاپ هم در جلسات آتی جای بحث و بررسی دارد.
ابزار Spot Healing Tool
ابزار فتوشاپ بعدی که رفتاری مشابه با Brush دارد ابزار Spot Healing Tool می باشد و به ما برای ترمیم قسمت هایی که مد نظرمان است کمک خواهد کرد و از مهمترین ابزار فتوشاپ در رتوش می باشد.
ابزار Healing Brush Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار Healing Brush Tool می باشد که تنها تفاوت کوچک آن با قبلی این است که یک Source هم انتخاب می کنیم و فتوشاپ با توجه به آن ترمیم را انجام می دهد .
ابزار Clone Stamp Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار Clone Stamp Tool می باشد که از پر کاربردترین ابزارها در ترمیم است وبا آن ترمیم را به صورت دستی یا Manual میتوانیم انجام دهیم.
ابزار History Brush Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار History Brush Tool می باشد که از کاربردهای آن می توان به ایجاد سریع افکت هایی روی تصویر اشاره کرد.
ابزار Gradient Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار Gradient Tool می باشد که برای کشیدن گرادینت در صفحه استفاده می شود و تنظیمات متفاوتی که می توانیم با آن ترفندهای مختلفی را اجرا کنیم .در همین دسته ابزار فتوشاپ Paint Bucket را داریم که حتما” آن رادر Paint دیده اید و با آن تصویر را رنگ می کنیم و رفتاری مشابه به ابزار Magic Wand که توضیح دادم را دارد.
ابزار Eraser Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار Eraser Tool می باشد که به ما کمک می کند تا پیکسل های هر لایه را پاک کنیم.
ابزار Blur Tool
ابزار فتوشاپ بعدی ابزار Blur Tool می باشد و همانطور که از اسمش پیداست هر قسمتی را بخواهیم Blurیا محو می کند و با گزینه ی strength شدت آن را تعیین می کنیم .
ابزار Sharpen Tool
در همین دسته ابزار فتوشاپ دیگری به نام ابزار Sharpen Tool که دقیقا” بر عکس Blur کار می کند و نواحی Blur شده را برمی گرداند البته این کار به راحتی انجام نمی شود و مثل اول هم نمی شود. باز در همین دسته ابزار فتوشاپ دیگری به نام Smudge داریم که می توانیم از آن برای ترکیب کردن پیکسل ها استفاده کنیم.
ابزار Dodge Tool
ابزار فتوشاپ دیگری که داریم ابزار Dodge Tool می باشد که از این ابزار برای روشن کردن تصویر استفاده می کنیم و در همین دسته ابزار Burn قرار دارد که دقیقا” بر عکس Dodge می باشد و سایه ها را برای ما تیره تر خواهد کرد.
ابزارهای پایه ی Vector
دسته ی سوم ابزار فتوشاپ ابزارهایی هستند با پایه ی Vector به عنوان مثال ابزار Text که می توانیم با آن متن را بنویسیم .
ابزارهای Pen که یکی از قدرتمندترین ابزارفتوشاپ است و یک جلسه را به آن اختصاص خواهیم داد.
ابزار فتوشاپ Path Selection Tool و Direct Selection Tool می باشد که با pen کار می کنند و می توانیم select های وکتور را انجام بدهیم.
ابزار بعدی ابزار خانواده Shape هستند و منحصرا” یک جلسه را به آنها اختصاص می دهیم تا ببینیم قدرت shape ها در چیست و چه تفاوتی با پیکسل دارند.
ابزارهای فتوشاپ بعدی ابزارهای Zoom و Hand می باشند که در جلسه ی چهارم به آن پرداختیم و متوجه شدیم چطور می توانیم از این دو ابزار برای سرعت بخشیدن به کاردر فتوشاپ استفاده کنیم.
در پایین این دو ابزار دو صفحه ی رنگی می بینیم که اسم صفحه ی رویی Foreground color است و اسم صفحه ی زیری Background color می باشد و با آیکون ریز سمت چپ و پایین آن می توانیم رنگ آنها را به حالت پیش فرض نرم افزار در بیاوریم.
در آخر دو قسمت دیگر داریم که یکی از آن ها Quick Mask می باشد و با استفاده از آن می توانیم ماسک های سریع از خود لایه را بگیریم و همچنین Select های متفاوتی بگیریم که بعدها ترفندهای آن را به شما خواهم گفت.
قسمت بعدی Standard screen mode می باشد که در این قسمت بیشتر روی محیط فتوشاپ کار می کنیم و وقتی با فتوشاپ کار می کنیم و میخواهیم تصویر فول اسکرین بشود می توانیم از گزینه های این ابزار استفاده کنیم.
پیروز و سربلند باشید.
سلام
ادامه آموزش ها کجاست؟
با سلام
به زودی قرار داده خواهد شد.
سلام
این ” به زودی ” کی فرا خواهد رسید ؟