در ابتدای امر باید بگویم که هر معمار در حرفه معماری برای افزایش درآمد خود باید از نمونه های تقلیدی و به اصطلاح بازاری و مردود دوری کند چرا که هنر و اندیشه ی معماری در این طرح ها هیچ جایی ندارد و کاملا” محدود است و خلاصه این که در بحث های معمارانه کوچکترین جایگاهی ندارند.معماری

شناخت معماری

پس اولین کار برای افزایش در آمدمان این است که معماری را مطالعه کرده وبعد به سمت جلو گام برداریم یا بهتر بگویم باید به پایین نگاه کنیم و به سمت بالا حرکت کنیم.

دوم این که برای شناخت ارزش های هر منطقه بهتر است سبک های معماری را بشناسیم و راجع به آنها مطالعه کنیم.

معماری

ارتقا مدرک تحصیلی

یکی دیگر از راه هایی که برای در آمدزایی به نظر می رسد ارتقاء مدرک تحصیلی معماری است و دلیل این امر هم این است که فارغ التحصیلان کارشناسی معماری و دارندگان لیسانس معمولا” به کلیات معماری و کارهای ساختمان سازی و طراحی فنی ساختمان های مختلف می پردازند اما فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دارندگان مدرک فوق لیسانس به دلیل این که جنبه های هنری معماری مختلف را آموزش دیده اند علاوه بر مواردی که گفته شد به مسائل هنری معماری نیز می پردازند و این کار را هم به صورت تخصصی انجام خواهند داد.

معماری

انواع فعالیت های معماری

مورد دیگری که باید یاد آور شوم این است که مهندسین معماری که مدارک بالاتر از کارشناسی دارند همانطور که گفتم درس های هنری معماری بیشتری را گذرانده اند و برای همین می توانند به طراحی های معماری‎داخلی و ساخت ماکت هم بپردازند.
در ضمن نکته ی دوستانه ای که می توانم بگویم این است که معماران می توانند از همان زمان تحصیل و دانشجویی خود به عنوان نقشه کش یا کمک وارد بازار کار بشوند و در دفاتر و شرکت های معماری‎مشغول به کار شوند و بعد از فراغت از تحصیل با تجربه و رزومه ی بهتری به تاسیس شرکت خود بپردازند.

دیگر فعالیت های معماری

مورد بسیار مهم دیگر که عنوان کردنش را الزامی می دانم این است که در شهرهای کوچک به وضوح می توان کمبود مهندس معمار را احساس کرد تا جایی که در بعضی از شهر ها مهندسین عمران کارهایی را که مربوط به مهندسین معماری است را انجام میدهند.
مهندس معمار می تواند بلافاصله بعد از کسب مدرک کارشناسی خود وارد بازار کار شود و به عنوان معمار فنی به طراحی بپردازد یا حتی سرپرست دفاتر مشاوره بشود و… .
همچنین می تواند به عنوان ناظر ساخت و طراح داخلی هم فعالیت هایی را انجام بدهد.
حتی معماران می توانند آمادگی کار در رشته هایی که به معماری مرتبط است هم داشته باشند به عنوان مثال طراحی های صنعتی-طراحی صحنه و دکور و…

مهندسین معماری هم که در بخش دولتی استخدام شوند حقوقی ثابت دریافت خواهند کرد.

مهندسان معماری که پروانه ی اشتغال را دریافت نموده اند حتی می توانند بدون کار کردن و تنها با فروش مهر در ماه درآمد میلیونی داشته باشند.

معماری
مهندس معمار سه سال بعد از اخذ مدرک لیسانس خود می تواند در آزمون نظارت و اجرا و طراحی سازمان نظام مهندسی شرکت کند و بعد از قبولی و گرفتن پروانه ی اشتغال به کار از سوی سازمان نظام مهندسی سهمیه دارند یعنی در واقع هر ماه به آن ها کاری داده می شود و بابت هر تائیدیه ی نقشه ای هم مبلغی دریافت خواهند کرد.

رزومه موفق درمعماری

نکته ی مهم و قابل ذکر این جاست که هرچه کارنامه ی فعالیت های یک معمار موفق تر باشد موقعیت های کاری بهتری نصیبش می شود. پس بنابراین به شما توصیه می کنم تجربیات خود را همراه با دانش در این زمینه بالا ببرید. مهارت های خود را ارتقاء ببخشید و با علاقه ی بیشتری روی کارتان متمرکز شوید و رزومه ی خود را قوی تر کنید.

معماریمعماریراهکارهای نوین کسب درآمد در معماری

اما گذشته از حوزه ی کلاسیک کاریابی راه های مدرن تری هم برای افزایش در آمد معماران وجود دارد که به چند نمونه اشاره خواهم کرد.
یکی از این راه های مدرن ساخت وبسایت یا همکاری با وبسایت های معتبر جهت گرفتن سفارش طراحی از سرتاسر ایران وقبول تبلیغات گسترده در این زمینه می باشد.برنامه نویسی و طراحی اپ های واقعیت مجازی روی گوشی های اندروید و ios هم مورد خوبی به نظر می آید.

آموزش نرم افزارهای معماری،به صورت مجازی و هم چنین تولید و فروش پک های آموزشی هم راه بسیار کارآمدی هست.
ارائه ی خدمات در مقابل خدمات هم می تواند برای افزایش درآمد کمک بسیار شایانی به معماران بکند.

و در آخر باید بگویم تجربه و سابقه از عوامل بسیار تاثیرگذار در درآمد معماران است که در این مورد باید صبور بود.