آموزش اسکیس معماری

این جلسه قصد داریم با یکدیگر آموزش اسکیس معماری و تمامی نکات پایانی آموزش 100 – 0 اسکیس را در 5 قسمت ارائه کنیم .

پلان آموزش اسکیس معماری

در ابتدا لازم است پلان آموزش اسکیس معماری و اهداف آموزشی اسکیس طراح شید برای شما عزیزان مطرح گردد.

اگر بخوایم پلان آموزش اسکیس معماری طراح شید را مرور کنیم و به نقطه آخر برسیم ، این جوری شروع میکنیم :

هدف طراح شید آموزش رایگان اسکیس معماری و واقعاً 100 – 0 بوده و بر این مبنا تمام تمرکزمان بر این بوده علاوه بر مخاطبان دانشجویمان ، تمامی افراد بتوانند با همراهی و البته تمرین پله به پله با ما بالا بیایند .

مراحل آموزش اسکیس معماری

آموزش جلسه 1 و جلسه 2 آموزش اسکیس معماری مان ابتدایی ترین و البته مهم ترین گام این مسیر بود :

در این 2 جلسه یاد گرفتیم دست به قلم بزنیم و ترس از ترسیم را برای همیشه کنار بگذاریم ، شروع به خط خطی هایی کردیم که در جلسات بعد اهمیت همان بدیهی ترین ترسیمات را فهمیدیم . یاد گرفتیم باید اول از همه دست و سپس مغزمان را نرمش دهیم تا بتونیم آموزش اسکیس معماری دقیقی رو پشت سر بذاریم و برای جلسات بعدی که نیاز به این دو نعمت و قدرت داریم تا علاوه بر آموزش اسکیس معماری استعداد هایمان را با پشتکار پیدا کنیم .

آموزش اسکیس معماری

در جلسه 3 آموزش اسکیس معماری مهم ترین بخش این آموزش را یاد گرفته ایم ، ترسیم پرسپکتیو آموزش اسکیس معماری !

در کنار آموزش های لازم و جامع و نکات ، طراح شید به شما تمارینی ارائه داد و به شما پیشنهاد ترسیم ارائه کرد و از نظر (روانشناسی) به شما آموزش داد تا هنگامی که حتی معنی لغتی را نمیدانید دست به ترسیم نزنید – یعنی به شما یاد داد هیچ زمان تا پیش زمینه ای از چیزی ندارید حق ندارید تصمیم به ترسیم بگیرید

سعی مان بر این بود به شما با وسواس تمام! یاد دهیم باید در کنار این آموزش ها ، حرفه ای فکر کنید و حرفه ای تصمیم بگیرید و حرفه ای ترسیم کنید و در نهایت ما فرد حرفه ای متخصصی را تحویل جامعه هنری دهیم که مطمئناً 1 پله از بقیه جلوتر هستند و البته متمایز !

اسکیس معماری

در جلسه 4 و 5 آموزش اسکیس معماری ترسیم درخت و فیگور ( پرسناژ ) را فراگرفتیم و در این مرحله از مبتدی بودن گذر کردیم و شروع کردیم به پرورش استعداد و ذوق هنریمان

جلسه 6 تمامی مفاهیم اصلی در ترسیم آموزش اسکیس معماری را دیدیم و همچنین نکات مهم جلسات پیش . همچنین یاد گرفتیم طراح شیدی ها متعهد و مسئولیت پذیر و با پشتکار بالا هستند . طراح شید هم به همین دلیل هدیه کوچکی برای شعار ابتدای آموزش مان یعنی حوصله و صبر – تمیزی و نظم ، تدارک دید تا تمامی تمرین های طراح شیدی ها در این کاورجمع آوری شود .

آموزش اسکیس

در همین جلسه شما را نیمه حرفه ای خطاب کردیم  و با آموزش اسکیس معماری دقیق ، ضمن ارائه تمرین های مختلف از شما خواستیم تمامی نکات را جدی بگیرید چرا که همه این ها تکنیک هایی است که باید کار شود و از همین موقع به شما اعتماد کردیم و خواستیم از این به بعد که در ترسیمات به تبحر میرسید کارهای خود را برایمان بفرستید .

خداروشکر طراح شید از آموزش اسکیس معماری این گروه بازخورد خوبی را دیدیم و در انتها بهترین ها در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت .

جلسه 7  آموزش اسکیس معماری را به آموزش ترسیم مقطع و جلسه 8 آموزش اسکیس معماری را به آموزش ترسیم خط آسمان و همچنین اصول راندو آسمان اختصاص دادیم .

آموزش اسکیس معماری

در تمامی این جلسات حواسمان به سلامتی شما بوده و نحوه درست دست گرفتن قلم را به شما آموزش دادیم تا خدایی ناکرده شاهد ناراحتی و درد مفصل دست شما نباشیم . ( باید اصولی حرفه ای شد – برایمان مهم هستید )

جلسه آخر آموزش اسکیس معماری

در این جلسه که آخرین جلسه  آموزش اسکیس معماری و آموزشیست (جلسه 9 ) به شما ترسیم اشکال مختلف و نکات تکمیلی در 5 قسمت را به شما عزیزانمان ارائه کرده ایم :

 

قسمت 1 : ترسیم اشکال مختلف – آموزش بصری

ترسیم گنبد ، هرم ، مخروط ، قوس ، پله

ترسیم توپوگرافی با شیب کم / متوسط / زیاد

نشان دادن فرم سایه

برای دریافت ، دانلود کنید .

AMUZESH SKIS – SESSION 9- PART 1

 

 

قسمت 2 : نکات تکمیلی ترسیم پرسپکتیو

برای دریافت ، دانلود کنید .

AMUZESH SKIS – SESSION 9- PART 2

 

 

قسمت 3 : آموزش رنگ ها – رنگ های مکمل

برای دریافت ، دانلود کنید .

AMUZESH SKIS – SESSION 9- PART 3

 

 

قسمت 4 : معرفی طیف رنگ ها در راندو

برای دریافت ، دانلود کنید .

AMUZESH SKIS – SESSION 9- PART 4

 

 

قسمت 5 : اصول شیت بندی

برای دریافت ، دانلود کنید .

AMUZESH SKIS – SESSION 9- PART 5

 

در انتها سوالی که ممکن است برایتان در آموزش اسکیس معماری ایجاد شود  :

تفاوت این 4 کلمه :

راندو (Render)

به معنای تنظیم محصول نهایی یا فرآورده (Product)، به گونه‌ای است که بتواند با مخاطب ارتباط درستی برقرار نماید. قرار دادن فیگور انسانی و درخت در محل‌های مشخص برای نشان دادن مقیاس نما یا مقطع، ترسیم مبلمان معماری و یا شهری یا استفاده از نوشتار برای معرفی بخش‌های مختلف پلان، گذاشتن سایه در نما و مقطع برای نشان دادن پیش آمدگی‌ها و تو رفتگی‌های آن و ترسیم بافت مصالح در نما و مقطع از عمده‌ترین کارهایی است که در راندو معماری و طراحی شهری مطرح می‌شود و کتاب ‌هایی نیز که در این زمینه از نویسندگان خارجی به چاپ رسیده است به روشنی وظیفه راندو در طراحی معماری و طراحی شهری را به نمایش می‌گذارد.

پرزانته (Presentation)

ویرایش‌های نهایی است که برای ارائه کاری چشم نواز به مخاطب بر روی آن انجام می‌شود. چگونگی رنگ آمیزی، چیدمان عناصر درون شیت و برقراری رابطه میان این عناصر از عمده‌ترین موضوعاتی است که در پرزانته کار معماری و شهری مورد توجه قرار می‌گیرد.

کروکی (Croquis)

به معنای ترسیم سریع و فی‌البداهه‌ای از یک مدل زنده است. این مدل خواه طبیعت باشد، خواه انسان و خواه یک بنای معماری باشد و یا یک فضای شهری. البته منظور از زنده این نیست که مدل حتماً جاندار و در حال حرکت باشد بلکه منظور آن است که مدل دارای نمود بیرونی باشد و تنها در ذهن طراح جا نداشته باشد. ویژگی مهم کروکی آن است که در زمان کمی زده می‌شود و بعدها در منزل یا کارگاه با فرصت کافی می‌توان جزئیات آن را تکمیل کرد. کروکی زدن با دو هدف عمده انجام می‌گیرد: هدف اول ذخیره کردن زمان و هدف دوم، تمرکز کردن بر عناصر اصلی و مهم موضوع است.

اسکیس‌ (Sketch)

به معنای بیان سریع ایده یا نگاهی است که یک طراح نسبت به موضوعی که به او ارجاع شده، دارد. هدف از ارائه اسکیس آن است که پیش از آنکه کار کامل و تمام شده از سوی طراح به کارفرما تحویل شود، پیش نویسی که پیشنهادات طراح در آن نشان داده شده ارائه گردد و در صورت موافقت کارفرما با آن، کار با همان مشخصات ادامه یافته و به وسیله طراح نهایی گردد.

 

  • اگر پیشنهادی دارید با ما در ارتباط باشید :

طراح شید جایگزینی نیست …