شما می توانید برای هر پستی که در وبلاگ ها منتشر می کنید، طراحی اینفوگرافی انجام دهید. البته استفاده از اینفوگرافی ها باید خلاقانه و نوآورانه باشد، در غیر اینصورت جلب توجه نمی کند و عملکرد لازم را نخواهد داشت.با کاربرد اینفوگرافی تا چه اندازه آشنا هستید؟ در این متن میتوانید اطلاعات خوبی در این باره بدست آورید. تولید محتوایی که وضع موجود را به چالش می کشد نقش زیادی در بالابردن محبوبیت کسب و کار شما ایفا می کند. با رعایت این اصل در طراحی اینفوگرافی ، مخاطبان به میزان تاثیر گذاری و تخصص شما درکسب و کار پی می برند.
جند کاربرد اینفوگرافی را بدانید
- ارائهی میزان زیادی از اطلاعات بهم فشرده و فهم راحت آنها
- برقراری ارتباط یک پیام با مخاطب
- آنالیز دادهها طبق سفارش برای یافتن رابطههای علت و معلولی
- تعیین کردن مسیر در مانیتورها با پارامترهای دقیق
- استفاده از اینفوگرافی ها باید اطلاعات را به وضوح نقل کنند، اما باید طراحی برای آن انجام شود. بعلاوه اینفوگرافیکی که حاوی نیازهای ذهنی مخاطب است باید قابل درک و فهم باشد.
- ما کاربرد اینفوگرافی را میتوانیم اطراف خود در تلویزیون، کتاب، روزنامه، علائم راهنمایی و رانندگی در جادهها و در کتابهای راهنما ببینیم. اینترنت هم که پر از اینفوگرافیکهایی در زمینههای مختلف، از علوم و تکنولوژی گرفته تا مسائل اجتماعی و فرهنگی است.
اینفوگیف ها را بشناسیم
یکی از مزایای اینفوگیف ها اشتراک گذاری ساده آن هاست و همین موضوع سبب اشتیاق افراد به اینفوگیف ها است. حرکاتی که اینفوگیف ها ایجاد میکنند سبب جذب مشتریان می شود و خواننده را مشتاق می کند تا بیشتر غرق شود.
استفاده از تصاویر سه بعدی
شاید تا کنون عکسهای مختلفی را در سایت های مختلف و یا شبکه های اجتماعی دیده باشید که یک تصویر بر روی زمین کشیده شده و به نظر میرسد دارای حجم است.
مردم بخاطر جذابیتی که این تصاویر برایشان دارد در کنارشان عکس میگیرند و لحظات شادی را برای خود ایجاد میکنند. همچنین عکس های آن را به دوستان و آشنایان خود نشان می دهند. این نقاشی ها به نقاشی های سه بعدی معروف شدند. کاربرد اینفوگرافی با استفاده از طرح های سه بعدی مفاهیم خود را راحت انتقال می دهند. استفاده از اینفوگرافی دز طراحی های سه بعدی بسیار موثر واقع میشوند.
اینفوگرافیک های متقابل
همانطور که می دانیم یکی از کاربرد اینفوگرافی در رسانه ها و بازاریابی است. طبق آمارهای به دست آمده رسانه های متحرک نسبت به ابزارهای تصویری دیگر توجه مشتریان را جذب کرده است. اینفوگرافیک ها در حالت عادی باعث جذب مشتریان می شوند ولی زمانی تمام قدرت خود را نشان می دهد که متحرک باشد.
فضای نگاتیو در کاربرد اینفوگرافی
فضای منفی در طراحی کاربردی شبیه به سطح سفید برای کاغذ در چاپ است. رنگ سفید عموما برای کاغذ استفاده میشود و فضایی که محتوایی در آن قرار نمیگیرد پس از چاپ سفید باقی می ماند.
فضای منفی بیشتر از رنگ های یکدست و ساده بهره میبرد و محدود به رنگ سفید نیست. در واقع فاصله بین اجزای یک صفحه در سایت را فضای منفی می نامیم.
بکارگیری تکنیک فضای منفی همیشه به معنی طراحی یک صفحه خالی و با حجم مطالب کم نیست. بلکه به معنی تعیین فاصله مناسب بین بخش ها است.
تایپوگرافی چیست
تایپوگرافی روشی در ارتباط تصویری می باشد که با حضور صنعت چاپ در عرصه انتشار کتاب به وجود آمده است. با اختراع چاپ، براي زیبا و تلطيف نمودن کلمات چاپي که خشک به نظر می رسيدند، حرکاتي در قسمت هايي از حروف و تاکید بر آن ايجاد مي کردند.
تايپوگرافی اصطلاحی است که اين روزگار در مجامع هنری گرافيکی زياد به گوش می رسد. زمانی آن را با خوشنويسی ( کاليگرافی) اشتباه می گرفتند.
هرچند که به کارگیری از اين تکنيک قدمتی حداقل ۵۰ ساله در کشور ما دارد. در تايپوگرافي خوانا بودن اهمیت زیادی دارد زيرا در زمينه اي استفاده مي شود که اطلاع رسانی مشخصه بارز آن است، اما در خوشنويسي زيبايي در اولويت است .
به تعریف ساده تایپوگرافی هنر و فن حروف چینی برای نمایش متن است.
- تایپوگرافی، هنر چیدمان تایپ ، برای رسیدن به یک زبان تصویری است .
- تایپوگرافی، هنر پردازش متن ، برای رسانه های چاپی است .
- تایپوگرافی عبارت است از انتخاب و طرح ریزی تایپ برای چاپ .
رنگ های روشن
رنگ های روشن جالب و جذاب هستند. طراحی کردن رنگ ها یک کار ذهنی و درونی و فردی است . چیزی که باعث ایجاد و بروز یک عکس العمل در یک فرد می شود ممکن است در افراد دیگر باعث ظهور واکنش های متفاوتی گردد. گاهی این واکنش ها به دلیل اولویت بندی های شخصی است و گاهی به دلیل پس زمینه ی فرهنگی فرد.
تئوری رنگ به نوبه ی خود یک علم به حساب می آید. مطالعه ی این که رنگ ها چگونه روی افراد مختلف اثرات متفاوت می گذارد، هم به صورت فردی هم به صورت گروهی، چیزی است که ممکن است در بعضی افراد باعث شود تا شغل خود را گسترش و بهبود ببخشند.
شیب های رنگ چگونه بوجود میآیند
از ادغام دو یا چندین رنگ جامد شیب های رنگ بوجود می آید، وارد شدن رنگ ها داخل هم یا ترکیب شدن رنگ ها، شیب رنگی یا گرادینت نامیده میشود که نیاز به دقت طراح دارد که بتواند آن ها را به زیبایی در کنار هم قرار دهد.
در ساختن شیب رنگ ها باید رنگ ها رو بدرستی بشناسیم و همچنین به نکاتی توجه کنیم تا بتونیم رنگ هایی که انتخاب کردیم را به درستی با هم تلفیق کنیم، برای مثال سبک طراحی را به درستی تشخیص دهیم همچنین رنگدانه ها و یا رنگ های جامدی انتخاب شوند که با هم همخوانی داشته باشند؛ مثلا نمیتوانیم با رنگ قرمز و آبی ترکیب خوبی به وجود آوریم، در حالی که با رنگ قرمز و زرد و نارنجی هارمونی مناسبی ایجاد می شود.
طراحی صاف (فلت)
اگر بخواهیم خالق و مالک این سبک طراحی را به شما معرفی کنیم، نام آشنای شرکت گوگل می باشد که ابتدا از تغییر لوگوی شرکت شروع کرد و تا به امروز در تمامی سرویسها و تبلیغات شرکت بهترین و زیباترین طرح های ارائه شده نیز متعلق به خود شرکت می باشد.
در طراحی صاف بیشتر از اشکال هندسی و خطوط صاف استفاده می شود و رنگ آمیزی طرح نیز، باید هوشمندانه انجام پذیرد، از برترین مزایای طراحی فلت، شارپ بودن لبه های خطوط موجود در طرح و همنشینی بسیار زیبای این نوع طراحی در کنار فونت ها می باشد بخصوص اگر از تمپلات رنگی مناسب استفاده شود.
استفاده از تصاویر دلخواه در کاربرد اینفوگرافی سبب تولید طرحی خلاق، مدرن و نوآورانه می شود. در گذشته اینفوگرافیک های صاف محبوب تر بودند ولی امروزه استفاده از اینفوگرافی و تصاویر هنری و پیچدگی هنری جذاب تر است.
ترکیب سبک ها
در گذشته طراحی ها به سبک ساده و تک رنگ انجام میشد و نیازی به ترکیب احساس نمیشد. امروزه ترکیب سبک های گوناگون و مدل های متعدد باعث تغییر در سبک طراحی شده است. استفاده از ترکیب رنگ باعث جذب بیشتر مشتریان شده است.
یک پس زمینه خوب دربرگیرنده تمام اطلاعاتی است که می خواهید ارائه دهید و موجب تایید و تاکید این اطلاعات نیز می شود. درصورتی که پس زمینه ای به خوبی انتخاب نشود، می تواند موجب پوشیده شدن بقیه طرح و دیده نشدن و بی ربط جلوه گرشدن سایر عناصر موجود در طرح شود.
رنگ های سرد مانند آبی، بنفش و سبز تداعی کننده احساس آرامش هستند و تسکین دهنده می باشند. رنگ آبی تیره به طور خاص می تواند نشان دهنده رسمیت و بزرگی باشد. بعضی از انواع سایه های رنگ آبی تیره رنگ هایی خنثی به حساب می آیند.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.