تقریباً همه ما نیازمند آن هستیم که موضوعی را برای جمعی در محیط کار، تحصیل، خانواده و … توضیح دهیم؛ اما بیشتر مواقع برای ارائه ایدهها و تصاویر ذهنی خود به مخاطب با مشکل مواجه میشویم و ارائه توضیحات کلامی برای ایجاد تصور در ذهن مخاطب کاری بس دشوار است و باعث خستگی و دلزدگی میشود. برای سهولت در ارتباط با مخاطب تکنیک جدیدی به نام اینفوگرافیک ابداع شده است که در این نوشته قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم که چگونه می توان یک اینفوگرافیک محبوب طراحی کرد.
احتمالاً این جمله را بارها شنیدهاید که ارزش یک تصویر بیش از هزار کلمه است. اساساً این جمله بیانگر ارزش و کارایی ارتباط تصویری است. حقیقت آن است که بیشترین دریافت ما از محیط پیرامونمان به وسیله قوه بینایی صورت میگیرد و مغز ما علاقه زیادی به تجزیه وتحلیل اطلاعات بهصورت تصویری دارد.
بر همین اساس اگر اطلاعرسانی و انتقال پیام به کمک تصویر صورت پذیرد، اثرگذاری و مدت ماندگاری آن در ذهن مخاطب بیشتر خواهد بود. اینجاست که اینفوگرافیکها به کمک ما میآیند. یکی از قدیمی ترین کاربردهای طراحی اینفوگرافی نقشه های ساده ایست که در متروی تهران دیده می شود.
لازم است بدانیم که برای تولید یک اینفوگرافیک محبوب در راستای استراتژی های محتوا یا Content Strategy ، و در نتیجه رشد کسب و کار و رونق و توسعه دادن به فعالیت های بازاریابی، چه اقداماتی باید انجام داد. برای این امر شما نیاز به انجام چهار اقدام پایه ای دارید.
- تحقیق و جمع آوری اطلاعات
- تهیه اینفوگرافیک ( بصری سازی داده و اطلاعات)
- توزیع آن در کانال های موثر
- انتخاب موضوع مناسب
یکی از بهترین راه های استفاده از اینفوگرافیک محبوب برای برندسازی و روابط عمومی شما، ارسال آن برای رسانه هاست. خبرنگاران و رسانه ها از اینفوگرافیک های با کیفیت استقبال می کنند و معمولا آن را با امضای خود شما در پایین تصویر منتشر می کنند.
به این ترتیب توانسته اید برای خود رسانه اکتسابی یا Earned Media به دست آورید و نام خود را در برابر مخاطبان آن رسانه قرار دهید.
داده نما ها امروزه به ۴ دسته تقسیم می شوند که این دسته بندی بر اساس شیوه پیاده سازی و نحوه نمایش اطلاعات به کاربر انجام شده است. انواع اینفوگرافیک عبارتند از :
Static Infographic
در این نوع اینفوگرافی ها تمام داده ها و اطلاعات در یک مرحله به صورت یک تصویر به کاربر نمایش داده می شود.
Dynamic Infographic
این دسته از اینفوگرافی ها به صورت متحرک در غالب انیمیشن و به تازگی در شبکه های اجتماعی به صورت فایل های GIF به کاربر نمایش داده می شود.
Interactive Infographic
این نوع اینفوگرافی ها با کاربر در تعامل بوده و بر اساس انتخاب و داده هایی که از کاربر گرفته می شود، اطلاعات را نمایش می دهند که معمولا در بستر وب سایت ها و یا اپلیکیشن طراحی می شود.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.