زمانی که صحبت در مورد کسب شغل در شرکت‌های معماری است، بسیاری از افراد ایده دقیقی در مورد نمای کامل آن ندارند. گاهی اوقات، اگر فرد نتواند شغل موردنظر خود را به دست آورد، می‌تواند کمی آزاردهنده و ناامیدکننده باشد. در زیر فهرستی تهیه شده ‌است که به کسب شغل مورد علاقه به افراد کمک می‌کند.

تهیه رزومه کاری برای مصاحبه شغلی معماری

بهتر است رزومه را ساده و با سلیقه بنویسید. از صفحه‌آرایی بیش‌ازحد اجتناب کنید، تنها تجربیات کاری جدید و مرتبط را ارائه نمایید. بهتر است جزئیاتی را که موردنیاز نیستند حذف کنید زیرا فقط به زیبایی رزومه آسیب می‌زنند و باعث می‌شود رزومه شلوغ به نظر برسد. رزومه فرد را توصیف می‌کند. آن را مختصر و شفاف بنویسید. از نوشتن بیش‌ازحد اجتناب کنید و با نمایش گرافیکی آن را جذاب و خوانا جلوه دهید. محتوای آن را به‌دقت انتخاب کرده و از نوشتن نامنظم اطلاعات اجتناب کنید.

سهم مربوطه برای شغل معماری

در رزومه، کارهایی را بنویسید که بیشترین ارتباط را با معماری داشته باشد. رزومه را با داده‌های مرتبط و مناسب پر کنید. در مورد طرح‌های فنی و زندگی واقعی صحبت کنید. از نوشتن بیش‌ازحد اجتناب کنید، زیرا اطلاعات بسیار زیاد موجب می‌شود رزومه شلوغ به نظر برسد. نوشته‌های غیرضروری را حذف کنید. محتوی رزومه باید خوانا و قابل‌فهم باشد و باید درخور و شایسته باشد. همچنین، در هر قسمت ترتیب نوشتن پروژه‌ها را در نظر بگیرید. پروژه‌ای که بیشتر به زمینه شغلی مرتبط است و مطابق با علایق کارفرما است، باید در ابتدا نوشته شود و سپس پروژه‌های با ارتباط کمتر نوشته شود.

در مصاحبه شغلی معماری اعتمادبه‌نفس خود را افزایش دهید

افراد باتجربه اعتمادبه‌نفس بیشتری دارند. آن‌ها نسبت به توانایی‌های فنی خود اعتمادبه‌نفس دارند و این اعتماد به‌خوبی در مصاحبه منعکس می‌شود، زیرا به‌خوبی از این واقعیت آگاه هستند که تجربیات قبلی آن‌ها کاملاً مرتبط است. آن‌ها دقیقاً می‌دانند که کارفرمایان به دنبال چه نوع تجربه کاری هستند. ناامیدانه یا نامطمئن عمل نکنید چون باعث دلسردی می‌شود.

آداب معاشرت برای مصاحبه شغلی معماری

نحوه صحبت کردن در مصاحبه هنگامی‌که به معماری مربوط می‌شود بسیار مهم است. در معماری با افراد که ممکن است مشتریان، پیمانکاران، تولیدکنندگان یا کارگران باشد در تعامل هستید. یک ارتباط مؤثر همیشه انتخاب برتر است. بر بهبود توانایی‌های گفتگوی خود تمرکز کنید. همچنین، یک سری رفتار خوب یاد بگیرید. رفتار فرد، شخصیت او را نشان می‌دهد. این کار به ایجاد شخصیت قوی کمک می‌کند و شانس موفقیت در کسب شغل موردنظر را افزایش می‌دهد.

حرفه‌ای لباس بپوشید و ظاهر مناسب داشته باشید

بهترین لباس خود را بپوشید. تی‌شرت گشاد و قدیمی و شلوار جین کهنه زمان دانشگاه را نپوشید. لباس رسمی بپوشید. طوری لباس بپوشید که حرفه‌ای به نظر برسید. طوری لباس بپوشید که مانند «مشتریان تجاری» به نظر برسید. این تنها در مورد مصاحبه نیست، آن را تبدیل به یک عادت کنید که حرفه‌ای باشید. این حالت برای یک شغل بهتر است.

برای پیدا کردن شغل خوب هدف گذاری کنید

هدف بالاتر. برای کسب یک شغل خوب، نه‌فقط یک شغل برنامه‌ریزی کنید. برای خودتان به‌عنوان یک دارایی ارزش‌گذاری کنید، به‌طوری‌که کارفرما هم به شما ارزش ‌دهد. اهداف و انگیزه خود را نشان دهید و کاری کنید که آن‌ها شما را بخواهند. درواقع عمل به­عنوان یک موجود بی‌اراده بدون هیچ هدفی احتمال استخدام را کاهش می‌دهد. اهداف خود را بالا، بزرگ و درخشان تنظیم کنید.

https://www.planndesign.com/articles/2201-how-prepare-architecture-job-interview