استفاده از اینفوگرافیک‌ها باعث می‌شود تا مخاطبان حجم قابل توجهی از داده‌ها و اطلاعات را که شکل نوشتاری آن ممکن است مقاله بلند بالایی را تشکیل دهد، به سادگی در قالب یک تصویر دریافت کند و آن را تا مدت‌ها در خاطر بسپارد. از طراحی اینفوگرافی می‌توان در حوزه‌های گوناگونی بهره برد. استفاده از اینفوگرافیک‌ها به عنوان ابزارهای رهگیری، رزومه یا سوابق افراد، گزارش‌ها و کاربرگ‌ها، خبر و اطلاع‌رسانی، تبلیغات، معرفی و ارائه، یادگیری و آموزش تنها بخشی از کاربردهای آن‌ها است.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

اولین نمونه‌های استفاده از اینفوگرافیک‌ها به اواخر عصر سنگ در غار شُوِه Chauvet  در جنوب فرانسه باز می‌گردد که پیشینیان ما، پرتره‎هایی از حیوانات را بر روی دیواره غارها نقاشی کردند.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

نیکول اورسم Nicole Oresme، از فیلسوفان مهم قرون وسطی بود که یکی از اولین گراف‌ها را برای تشریح چگونگی اندازه گیری حرکت اشیا ترسیم نمود.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

ویلیام پلی‌فیرWilliam Playfair  مهندس اسکاتلندی، از پیشگامان دیداری‌سازی داده‌ها Data Visualization بود. او در کتاب خود با عنوان اطلس سیاسی تجاری، برای اولین بار با استفاده از نمودارهای خطی، دایره‌ای و میله‎ای، به تشریح داده‌های عددی پرداخت.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

فلورانس نایتینگل Florence Nightingale، پرستار انگلیسی، با ترکیب نمودار انباشته ای Stacked Bar  و نمودار دایره ای به تشریح تلفات و علل مرگ‎و‎میر سربازان در جنگ کریمه پرداخت. او به کمک استفاده از اینفوگرافیک‌ها توانست ملکه ویکوریا را برای بهبود وضعیت بیمارستان‌های ارتش متقاعد نماید.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

استفاده از اینفوگرافیک‌ها به یک جریان اصلی و محبوب در میان نشریات تبدیل شدند. نشریاتی چون The Sunday Times, Time Magazine, USA Today از اینفوگرافیک ها برای ساده تر کردن اطلاعات و بالا بردن درک مسائل پیچیده استفاده کردند.

استفاده از اینفوگرافیک‌ها

با گسترش روز افزون اینترنت و رسانه‌های مجازی، اینفوگرافیک‌ها بصورت گسترده ای در فضای وب استفاده می‌شوند. استفاده از نرم‌افزارهای رایانه‌ای باعث شد تا اینفوگرافیک‌ها با سرعت بیشتر و تکنیک‌های گوناگونی طراحی شوند.

اینفوگرافیک ها, ابزارهای مجازی ساز گسترده ای هستند که بخش هایی از داده ها را با طراحی ترکیب می کنند. برای ایجاد اینفوگرافیک ها نیاز به دانش خیلی خاصی وجود ندارد و همچنین نیاز به طراحی های خیلی خوبی نیست. اینفوگرافیک ها از ۲۳۰ سال پیش تاکنون هدفشان این است که امکان برقراری ارتباطات را به صورت مکالماتی و تعاملی ارائه دهند.

اینفوگرافیک ها امروزه، همین هدف را دارا هستند اما با یکسری تفاوت ها. در راس تمامی ارائه های خوب, ارائه کننده قرار دارد. ارائه دهنده به شنونده ها توضیحات را میدهد و داده ها و تصاویر روی اسلایدها که نقش پشتیبان دارند را پخش میکند.

یک اینفوگرافیک استاتیک یا تعاملی باید تمامی این داستان را به تنهایی ارائه کند. در واقع تصاویر و داده ها با هم در کنار هم قرار داده میشوند تا به بیننده یک نمای کوچکی از کل ماجرا ارائه دهند.

اینفوگرافیک ها

✏ از اینفوگرافیک برای راهنمایی کارمندان جدید استفاده میشود.

✏ یک بررسی کلی از بازار را میتوان به یک اینفوگرافیک چشم نواز تبدیل کرد.

✏ ممکن است یک داستان الهام بخش از برند باشند.

✏ برای توصیف بیانیه ماموریت شرکت بصورت بصری از اینفوگرافیک میتوان بهره برد.

✏ برگرداندن یک نویسه ی عریض شرکتی به یک اینفوگرافیک الهام بخش.

✏ اینفوگرافیک ها را برای توصیف یک رویه ی پیچیده به مشتری یکار می برند.

همه‌ی اینفوگرافیک‌ها با ایده شروع می‌شوند. موضوعی را انتخاب کنید که به‌عنوان پایه و اساس طراحی و محتوای اینفوگرافیک‌تان به کار می‌رود. این موضوع می‌تواند در ارتباط با خدمات یا محصولات سازمان شما باشد و یا به زمینه‌ی موردعلاقه خودتان مربوط گردد.

مراحل ساخت اینفوگرافی

✏ انتخاب یک داستان برای اینفوگرافی

✏ انتخاب انواع اینفوگرافی

✏ جمع‌آوری داده‌های مورد نیاز

✏ طراحی اینفوگرافی

✏ ترویج اینفوگرافی

برای تهیه یک اینفوگرافیک با کیفیت، ابتدا باید اطلاعات مرتبط با موضوع را جمع آوری کنید. می توانید از اطلاعات آماری مرتبط، عکس ها و چارت ها و نمودارهای مختلف استفاده کنید.

نکته مهم این است که اگر اطلاعات را از جایی برداشت می کنید، حتما منبع آن را ذکر کنید. بر خلاف آنچه فکر می کنید، ذکر منبع در اطلاعات و محتوای شرکت شما می تواند نشان دهنده موثق و تحقیقی بودن اطلاعات باشد ضمن اینکه امانت داری و صداقت خود را نیز نمایان می کنید.

اینفوگرافیک شما باید حاوی یک پیام باشد، پس آن را دقیق و درست ارائه کنید. بهتر است این پیام در عنوان به گونه ای زیرکانه ارائه شود. حتما از کلمات کلیدی در عنوان اینفوگرافی خود استفاده کنید.

پاورپوینت بعنوان یک ابزار اینفوگرافیک از نوع ابزار قدیمی است. اما برای فائق آمدن بر این مساله، تنها به این فکر کنید که این ابزار چیزی بیش از یک ابزار ارائه است.

پاورپوینت یک ادیتور گرافیکی ماهر است و ابزار استاندارد صنعتی برای ایجاد کردن ارائه های استاتیک و تعاملی به شمار می رود. با استفاده از پاورپوینت می توان به صورتی خلاقانه استفاده کرد. تولید کننده های گرافیکی و طراحان رایگان بسیاری در فضای اینترنت به صورت آنلاین دردسترس هستند، اما به وسیله پاورپوینت، کنترل دستی دارید. با استفاده از ابزار طراحی پاورپوینت می توانید اشکال و آیکون های ساده و زیبایی را ایجاد کنید.

سعی کنید ساختاری برای اینفوگرافیک‌تان تعریف کنید که به شما در روند ساخت، پیدا کردن، سازمان‌دهی اطلاعات و به حداکثر رساندن تأثیر آن روی مخاطب کمک کند. همان‌طور که آماده‌سازی محتوای یک داستان جهت ارائه‌ی بهتر به مخاطب کمک می‌کند تا پیام نهایی آن را درک کند؛ هدف شما رسیدن به همین نتیجه از طریق اینفوگرافیک است.

ماکزیمم سایز یک اسلاید در پاورپوینت، ۵۰ در ۵۶ است. این سایز برای یک پوستر مناسب است و سایز مناسبی برای ایجاد یک اینفوگرافیک است. معمول ترین سایز A4 است و بعضی از پرینترها میتوانند در اینچ های بزرگتر پرینت کنند.

فرض کنید، اینفوگرافیک شما قرار است به درون یک بلاگ پست شود و در یک صفحه نمایش استاندارد نمایش داده شود.

کار را با یک اسلاید خالی شروع کنید و جهت گیری آن اسلاید را به حالت portrait تغیییر دهید.

سایز اسلاید را تغییر دهید :

Design > Slide Size > Custom Slide Size

برای پس زمینه می‌توانید از زمینه های روشن استفاده کنید و یا از زمینه های تیره بهره ببرید که در این حالت عناصر موجود مشخص تر دیده خواهند شد. این کار یک تصمیم گیری در طراحی است که کمی نیاز به روانشناسی رنگ‌ها دارد.