مقاله ای که رو به روی دیدگان شما عزیزان قرار گرفته مقاله ای است تحت عنوان سبکهای معماری داخلی که در آن قصد داریم با سبکهای موجود در معماری داخلی و خصوصیات و ویژگی های آن ها و همچنین آوردن نمونه هایی برای لمس بیشتر آشنا شویم.
پیش از هرچیز لازم می دانم بگویم منظور از سبک همان راه و روش است و به نظر بنده به تعداد انسانها سبکهای معماری داخلی وجود دارد .در خصوص هر سبک از سبکهای معماری داخلی می توانیم به صورت جداگانه صحبت های زیادی بکنیم که در این مقال نمی گنجد.
اکنون به تعدادی از سبک های پرکاربرد و مهم درمعماری داخلی اشاره می کنم:
سبکهای معماری داخلی آسیایی:
سبک ایرانی:
این سبک با درون گرایی تعریف می شود و از ویژگی های بارز آن می توان به ستون های بلند – وجود فرش های دستبافت –پشتی های زردوزی – گچ بری ها –پنجره های چوبی با شیشه های رنگی –کوسن های بیضی شکل با رویه ی مخمل- طاقچه های داخل دیوار و شمعدان های رنگی اشاره کرد.نمونه هایی مثل خانه ی طباطبایی ها در کاشان و …
سبک ژاپنی:
معماری ژاپن همانند سایر هنر ها مثل نقاشی و … ازمدل های چینی پیروی کرده و هم چنین با طبیعت ارتباطی ناگسستنی برقرار نموده و کاملا” برونگرا است. در این سبک معماری داخلی با کم کردن جزییات سادگی از هر گوشه ی فضا احساس می شود. عناصر خاص در این سبک میزهای کوتاه و زیرادازهای سنتی – درب های کشویی و همچنین گیاهانی مثل بن سای می باشد. قلعه ی سفید یکی از بناهای طراحی شده با این سبک است.
سبک چین:
این سبک معماری داخلی که خود به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می شود طرفدار سادگی است و انرژی و طبیعت از مهمترین اصول این سبک می باشد. از جمله مصالحی که بافت آن همخوانی زیادی با سبک های شرقی دارد و به نوعی نماینده ی این سبک محسوب می شود بامبو با چوب هاب طبیعی است. اکسسوری مناسب برای این سبک نیز همانند دیگر سبک های شرقی و آسیایی آبنما است.ازخصوصیات دیگر این سبک معماری داخلی استفاده از اصول فنگ شویی است. رنگ های پر کاربرد در این سبک قرمز-زرد طلایی و مشکی می باشد.
سبک مراکشی:
از دیگر سبک های معماری داخلی آسیایی است که به سبک عجیب غریب هم معروف شده است. فرش و کاشی از عناصر اصلی آن می باشد. رنگ های آبی فیروزه ای کبود – سبز و سفید رنگ های غالب در این فصل است .دیگر عناصر آن فانوس ها – ظروف رنگی سفال-کفپوش سفالی قرمز- مبلمان منبت و مشبک و سایه بان بالای تخت می باشد.
سبک مصر:
سنگ های طبیعی و حجم های مکعبی و ستونهای قطور و کوتاه و نقوش دکوراتیو مصری کنده کاری شده روی دیوار از ویژگی های بارز این سبک معماری داخلی است. مقبره ی پله ای زوسر از نمونه های این سبک است.
سبک هندی:
این سبک معماری داخلی بر مبنای آسایش و امنیت تعریف شده. اصلی ترین ویژگی این سبک رنگ است و هم چنین وجود تزییناتی مثل قلیان – شطرنج پارچه های سوزن دوزی شده و چهل تکه –معبد و نقوش فیل این سبک را از دیگر سبک های معماری داخلی متمایز نموده است. کاخ اشوکا از نمونه های این سبک است.
سبکهای معماری داخلی روم باستان:
برای نخستین بار مسئله ی فضاهای داخلی توسط رومیها مورد تاکید قرار گرفت. به این خاطر معماری رومی به معماری فضاسازی معروف است.از عناصر اصلی این سبک معماری داخلی می توان به تزئینات و مجسمه سازی ها اشاره نمود. طاق های نیم دایره نیز از دیگر عناصر این سبک است. ازنمونه های سبک معماری داخلی رومی می توان به طاق نصرت ها –باسیلیکاها و معبد پانتئون اشاره کرد.
سبکهای معماری داخلی یونان باستان:
این سبک معماری داخلی بیشتر به مبحث زیبایی شناختی معماری پرداخته است و علاوه بر تزئینات زیاد و ستونها و سر ستون های کار شده عناصر دیگری مثل استفاده از رنگ های آبی و سفید و همچنین استفاده ی زیاد از نور طبیعی را در بر دارد.معبد آتنا از نمونه ها ی این سبک است.
سبکهای معماری داخلی کلاسیک:
این سبک یک سبک سنتی غربی می باشد و گچ کاری ها و پرده های لوکس منگوله دار و مبل های آنتیک و آینه های قدی بزرگ از عناصر مهم این سبک است. رنگ های غالب در این سبک رنگ های خنثی – کرم –بژ و خاکستری می باشد.این سبک معمولا” به دو دسته ی انگلیسی و فرانسوی تقسیم می شود.
سبکهای معماری داخلی فرانسوی:
سبک گوتیک:
این سبک مذهبی مربوط به قرون وسطی می باشد .الگوی این سبک معماری داخلی به صورت فلش رو به بالا (سمت خدا) می باشد از ویژگی های بارز این سبک نیز می توان به شمعدان های فلزی –شومینه های سنگی –شیشه های منقوش رنگی و طاق های بلند با پنجره های بزرگ زیر گنبدی و تندیس های چوبی مذهبی مربوط به مسیح اشاره کرد.نمونه ی این سبک کلیسای رایمز یاکاخ سینا در ایتالیا است.
سبک باروک:
این سبک معماری داخلی با تجمل – اغراق گرایی – پرهیز از خطوط مستقیم –نامتقارنی وحرکت و جنبش تعریف می شود.از خصوصیات آن می توان فضاهای منحنی و استفاده از تزیینات زیاد و همچنین رنگ های تیره و رسمی در تجملی ترین سبک دکوراسیون بر شمرد.کاخ ورسای شاهکار این سبک می باشد.
سبک روکوکو:
این سبک نیز مانند سبک باروک از سبک های معماری داخلی پر تجملات به شمار می رود که البته میزان تزیینات در آن کمتر از باروک است و بیشتر از رنگ های روشن استفاده می شود.
سبک ویکتوریایی:
دیوار به دو قسمت تقسیم می شود که به وسیله ی کاغذ دیواری و رنگ تیره جدا می شود. شمعدان های بزرگ و چلچراغ های شیشه ای بزرگ و منقوش از عناصر این سبک هستند. این سبک به راحت ترین سبک از سبک های معماری داخلی معروف است.
سبکهای معماری داخلی امپراطوری یا امپریایی:
تزئینات با شکوه –استفاده ی بیش از حد از عناصر و مبلمان –ترکیب های رنگی بسیار قوی –پارچه های لوکس و سنگین ونقش دار- سطوح صیقلی –ستون های باشکوه و آیینه های بزرگ- سقف مسطح یا مقعر-کاغذ دیواری های فاخر – کفپوش های مرمر یا پارکت های چوب طبیعی- تعدد رنگ هایی مثل آبی تیره وسبز وزرد و قرمز تیره و بنفش در کنار سفید و طلایی از ویژگی های این سبک معماری داخلی می باشد.وجود سر حیوانات در کنده کاری ها و طراحی میزها ی کناری با پایه ی Xشکل از ویژگی های مبلمان این سبک است.
سبکهای معماری داخلی انگلیسی:
نام بیشتر این سبک ها از القاب و اسامی ملکه ها و اشراف زاده ها بوده است.
سبکهای معماری داخلی ویلیام مریس ( که چوب های انحنا دار-صنایع دستی و الهام از طبیعت از ویژگیهای آن است )
سبکهای معماری داخلی کوئین آن ( که پایه های قوس دار از عناصر اصلی آن است )
سبکهای معماری داخلی باهاوس (که در قاب مبلمان و صندلی ها فلز به کار می برند)
و
…
سبکهای معماری داخلی مدیترانه ای:
در این سبک معماری داخلی رنگ های خنثی و آبی های بسیار ملایم استفاده می شود گچبری ها به رنگ های آبی ملایم و سبز دریایی است .اکسسوری ها ی دریایی مانند گوش ماهی و ستاره ی دریایی و … از عناصر دیگر این سبک است. تابلوهای پتینه و ظروف سفالی هم خصوصیات دیگر این سبک معماری داخلی را در بر می گیرد.
سبکهای معماری داخلی مینیمالیستی:
در این سبک همه چیز به اندازه و ساده ایجاد می شود. رنگ ها یا خیلی تیره هستند یا خیلی روشن. استفاده از اشکال هندسی نیز بسیار پر کاربرد و از ویژگی های این سبک می باشد.
سبکهای معماری داخلی مدرن و معاصر:
گاهی واژه های مدرن و معاصر به جای هم به کار می روند که با هم هم معنی نیستند و تفاوتی ظریف دارند. سبک مدرن از اواسط قرن بیستم متولد شد و در آن خبری از سبکها ی قبل از آن مثل سبک ویکتوریایی دیده نمی شد اما سبک معاصر سبک زمان حال و جاری است یعنی سبکی است که همین الان وجود دارد.معماری فضایی در سبک مدرن بسیار ساده و خلوت می باشد و خبری از گچبری ها و … نیست.
سبک آرت نوو:
این سبک –سبک تزئینی درماتیک باروک را زنده کرد و هدفش چیزی نبود جز نمایش ارزش های تزئینی. از ویژگی های این سبک می توان به خطوط منحنی – کفپوش های چوبی و نقاشی روی شیشه که ابداع همین سبک می باشد اشاره نمود.
سبک آرت دکو:
بسیاری آرت دکو را با مدرنیسم مشترک می دانند اما این دو با وجود مشترکات زیاد تفاوت های اساسی دارند. تزئین در نوع ابداعی آن نقش مهمی در آرت دکو دارد در حالی که مدرنیسم تزئین را رد می کند. آرت دکو در خدمت زندگی لوکس و مدرنیسم به دنبال شیوه ی زندگی نو برای قشر متوسط و کارگر بوده.آرت دکو به نقوش و رنگ ها و بافت ها توجه دارد و مدرنیسم به فضا و سادگی در فرم.از ویژگی های بارز سبک آرت دکو استفاده از فرم های گیاهی در فرفورژه ها –اجرای سطوح منحنی با ترفندهایی خاص و نه به آسانی و هم چنین استفاده از رنگ های روشن و یکدست می باشد.
سبک روستیک:
هدف این سبک به درون خانه کشید طبیعت خالص است.مبلمان های چوبی-کوسن های پشمی- دیوار های چوبی یا رنگ روشن و سقف های چوبی که تیرک های چوبی آن نمایان باشد از ویژگی های این سبک است.
سبک تلفیقی یا التقاطی:
از آنجایی که هر فردی طبق سلیقه ی شخصی خود دکوراسیون خانه اش را ایجاد می کند احتمال روی آوردن به سبک های تلفیقی زیاد است. در این سبک باید سه رنگ اصلی انتخاب شود و مبلمان و قطعات اصلی در یک سبک (سبک غالب) و اکسسوری ها و جزئیات دارای سبک مقابل (سبک مکمل) باشد.
سبک های معماری داخلی
منظور از سبک در معماری داخلی چیست؟
معماری داخلی به طراحی و دیزاین فضای داخلی ساختمان می پردازد. این فضا می تواند فضای منزل ، مغازه، دفتر و… باشد. که بسته به فضای مکان مربوطه و سلیقه ی شخصی استفاده کننده (کنندگان) می توان آن را طراحی کرد.
شما برای چیدمان فضای خود می توانید از یک طراح داخلی یا یک شرکت کمک بگیرید. اما اگر سبک ها و روش های طراحی داخلی را بهتر و ییشتر بشناسید میتوانید خود، اقدام به انتخاب مبلمان و شروع به طراحی و دیزاین فضای داخلی خود کنید.
سبک های معماری شامل تمام روش هایی است که می توانید به وسیله ی آن ها فضای داخلی خود را طراحی نمایید. این سبک ها مانند سبک معماری در طول سالیان شکل گرفته است. و هر کدام حال و هوای خاص خود را القا می کند.
پس برای ایجاد و شکل دهی به یک طراحی داخلی خوب شما نیاز به شناخت رنگ ها ، تناسب و هماهنگی این دو مسئله با مبلمان خود هستید. شناختن سبک ها کمک به سزایی در انجام این مسئله به شما خواهد کرد.
وقتی که فضایی که در حال طراحی هستید دارای سبک باشد. خود به خود متمایز و زیبا میشود. به طور مثال مبل های کلاسیک با لوستر کلاسیک و مدل اکسسوری های کلاسیک است که زیبا می شود. و اگر سبک ها را نشناسیم این احتمال زیاد است که شما هر کجای کار خود بوسیله ی یک سبک جدا بچینید و نظم و تناسب کار را از بین ببرید.
هم چنین شناخت فضا و مبلمان مناسب برای هر فضا نیز به شما کمک به سزایی برای طراحی یک فضا خواهد کرد.
هر کدام از سبک ها در طول زمان و با فلسفه و تئوری خاصی شکل گرفته است. پس ما علاوه بر اینکه باید در استفاده از آن ها شجاعانه عمل کنیم. باید بکوشیم تا فلسفه و تئوری هر سبک را بشناسیم و در مورد آن مطالعه کرده و در صورت انتخاب آن سبک به آن احترام بگذاریم. تلفیق چند سبک در جای کوچکی مانند خانه معمولا زیبا نیست.
حال که با مقدمه ای از سبک ها در معماری آشنا شده ایم. به معرفی این چند سبک و طراحی چند فضا می پردازیم. با ما همراه باشید.
سبک های معماری داخلی مدرن
معمولا سبک ها مختص به یک شاخه شاخه نیستند و در هنر های دیگر هم یافت می شوند. مانند معماری یا هنر مدرن. معمولا شکل ظاهری در دکوراسیون مدرن شکلی ساده با سطوحی صاف و صیقلی دارد. هم چنین پالت رنگی در این سبک ساده و متشکل از دو یا سه رنگ است که در طیف رنگی مشخص به کار می رود. متریال های این سبک عموما از شیشه و سنگ تشکیل شده است. و از موارد و اشیا غیر ضروری عموما پرهیز می شود.
فضا در این سبک کاملا دل باز با فضای خالی زیاد است. هم چنین از احجام با اشکال خالص مانند دایره و مربع و راست گوشه بسیار استفاده می شود. برای این سبک شما میتوانید از تعداد محدودی اکسسوری خاص برای این فضا استفاده نمایید. مانند گلدان های خاص و با تعداد محدود و هم چنین مجسمه های انتزاعی . و تابلو هایی که در همین سبک مدرن نقاشی شده اند.
شما می توانید از این سبک در طراحی دکوراسیون داخلی منزل، دفتر کار و … استفاده نمایید. این سبک حال و هوایی رسمی و شیک دارد. و با توجه به سلیقه ی استفاده کننده و کاربرد مکان می توان از آن استفاده کرد.
سبک های معماری داخلی کلاسیک
سبک های کلاسیک مانند نام آن ها یاد آوری اصالت و ابهت هستند. احتمال نمونه ی این سبک را در فیلم هایی که در خانه های سلطنتی گرفته شده بسیار مشاهده کرده اید. سبکی که در فضا های غربی و سلطنتی گذشته استفاده می شده و امروز نیز کاربرد دارد. و اصطلاحا به ان سبک سنتی غربی گفته می شود. که برای غرب در سنت و در گذشته بیشتر کاربرد داشته است. احساس گرما و استفاده از رنگ های گرم از خصوصیات این سبک است. از مشخصه های ان می توان به دیوار های بلند ان که تداعی کننده ی ابهت زیاد این فضاست و گچبری ها و تزیینات و نقوش روی دیوار نام برد. این سبک از وسایل گران قیمت و اصیل با رنگ های طلایی مانند تشکیل شده و مختص به فضا هایی است که مساحت زیاد و فضای دل باز و بزرگی دارند. مبل های این فضا عموما سلطنتی با رنگ های کرم و طلایی و پایه های بلند و چوبی است. هم چنین پرده های بلند و پارچه های فاخر از ویژگی های این سبک است.
این سبک دارای نظم و قرینگی خاصی است که ابهت کار را چند برابر کرده است. برای اینکه بدانیم دیگر لوازم این سبک را چگونه بچینیم . کافی است که از رنگ های گرم و کرمی و قهوه ای استفاده نماییم. و دیتیل های گران قیمت و شیک این سبک را کامل می نمایند.هم چنین استفاده از فرش دستباف و زیبا یکی از ویژگی های این سبک است که می تواند آن را با شکوه تر نماید. برای انتخاب فرش می توانید از رنگ های کرمی و طلایی و یا رنگ های گرم در نقش فرش خود انتخاب نمایید.
هم چنین در سبک دیوار را خالی نگذارید. و حتما برای پر کردن دیوار از تابلو هایی به همین سبک کلاسیک استفاده نمایید. و یا می توانید از تابلو فرش برای زیبا تر شدن دیوار استفاده نمایید.
سبک معماری داخلی برای ویلا
دکوراسیون داخلی ویلا تاثیر بسزایی در زیبایی ان دارد. و به همین دلیل از اهمیت والایی برخوردار است. برای طراحی داخلی یک ویلا بهتر است بسته به نحوه ی معماری و ساخت فضای آن دقت نمایید. به طور مثال اگر ساختمان شما به سبک مدرن با سطوح صاف و راست گوشه و پنجره های سر تا سری ساخته شده بود بهتر است طراحی داخلی آن را نیز به سبک مدرن و با قوانینی که در بالا گفته شده است بچینیم. و یا اگر ساختمان ویلای شما برای افراد خاص و در مکانی خاص ساخته شده و از معماری کلاسیک و پر ابهتی بر خوردار است. بهتر است فضای داخلی آن را نیز با طراحی داخلی کلاسیک طراحی شود. به این شکل فضای داخلی و خارجی ساختمان هماهنگ شده و از یک ریتم برخوردار خواهد شد.
هم چنین می توانید از فرم معماری نیز الهام بگیرید. به این شکل که اگر فرم ساختمان شما منحنی باشد می توانید از فرم های منحنی و راحت تر در طراحی داخلی استفاده نموده و اگر فرم ساختمان شما از گوشه های تیز و یا راست گوشه تشکیل شده بود می توانید مبلمانی متناسب با آن انتخاب نموده و فضای هماهنگی را تشکیل دهید.
هم چنین شناخت اقلیم و کسانی که قرار است در آن ویلا زندگی کنند نیز تاثیر بسزایی در طراحی داخلی شما خواهد داشت. و این مسئله اهمیت دارد که چه کسانی با چه سن و سالی در این ویلا قرار است زندگی کنند. و یا افراد با شغل های مختلف نیازمند فضا با مبلمان مخصوص خود هستند.
شاید برای شما سوال باشد که یک ویلای تفریحی که برای اجاره ی شبانه است از کاربران زیادی تشکیل شده است که هر کدام ویژگی منحصر به فردی دارند. چه طور می توان ویلایی طراحی کرد که برای این مقدار انسان با ویزگی های متفاوت مناسب باشد. در این زمینه می توان به کاربری آن ویلا توجه کرد. هنگامی که کاربری ویلای مورد نظر شما تفریحی است. باید به مسائلی مانند به روز بودن و جذابیت بصری، راحتی و آسایش و هم چنین اهمیت فضا های مورد استفاده ی یک مهمان و راحتی آن توجه نمود. به طور کلی جمع شدن فاکتور های این چنینی و توجه نمودن به هر کدام با توجه به اولویت می تواند شما را برای یک طراجی داخلی خوب مختص یک ویلا آماده نماید.
یکی از سبک های کاربردی در طراحی داخلی ویلا ، سبک مدیترانه ای می باشد. این سبک در گشادگی فضا معروف است. اما گشادگی ای که ما به وجود می آوریم و در اینجا منظور وسعت نیست. گشادگی ای که با نور و فضا های پر نور همراه است.و روز های آفتابی و سواحل را تداعی می کند. این سبک به نوعی خیال انگیز و جذاب است. مصالح با رنگ خاکی و رنگ های گرم ، گاها نقوشی که تداعی کننده سواحل و آفتاب داغ و غروب های زیبا هستند و استفاده از نور و منظر زیاد از نشانه های این سبک است. همچنین از مبلمان های بزرگ با حکاکی های دستی و روکش های چرم دار می توانید استفاده نمایید.
دکوراسیون داخلی پذیرایی
در طراحی دکوراسیون فضای پذیرایی معولا مبلمان نقش پر رنگ تری را ایفا می کند. و شما با طراحی و شکل گیری مبلمان خود می توانید بقیه ی طراحی را طبق آن بچینید.
اگر فضای پذیرایی شما فضای نسبتا بزرگی دارد و می خواهید از دکوراسیون فاخر و پر ابهتی استفاده نمایید. می توانید از چیدمان کلاسیک بهره ببرید. و از پرده های بلند و پارچه های فاخر و فرش های زیبا استفاده کنید.
اما اگر فضای پذیرایی شما از فضای کوچکی برخوردار است می توانید با طراحی آن را تبدیل به فضایی دلپذیر و دلباز نمایید. برای این کار می توانید از مبلمان های راحتی با رنگ های گرم استفاده نمایید. و از چیدن وسایل اضافی و جا گیر خودداری کرده و با وسایل ضروری فضا را پر نمایید. در این بین استفاده از گل و گیاه و یک کتابخانه ی کوچک در فضا می تواند به فضا روح بدهد. هم چنین هرگز دیوار را در این قسمت کاملا خالی نگذارید. و بگذارید مقداری از فضای دیوار به یک تابلوی نقاشی یا تابلو با طرحی که رنگ های آن متناسب با فضای پذیرایی شماست اختصاص یابد.
شما می توانید به جای استفاده از تابلو نقاشی خلا دیوار را با یک رنگ مناسب روی دیوار پر نمایید. برای این کار می توانید از پالت رنگی ای که با آن فضا را چیده اید رنگی مناسب برای دیوار و یا قسمتی از آن استفاده نمایید. برای این کار اگر رنگ انتخاب شده ی شما روشن است می توانید کل دیوار را به آن رنگ اختصاص دهید. ویا اگر رنگ انتخاب شده ی شما تیره باشد پیشنهاد می کنیم که قسمتی از دیوار را به این رنگ اختصاص دهید.
توجه داشته باشید که این فضا و نوع معماری است که به شما می گوید چه چیزی برای چیدمان داخلی آن مناسب است. قطعا سبک کلاسیک مناسب فضای کوچک نیست و زیبایی ندارد. تزیینات زیاد فضای کوچک را تنگ تر و خسته کننده می کند. و مبلمان و چیدمان باید در مقیاس به کار گرفته شود.
اما انتخاب لوستر یکی از بخش های مهم طراحی فضای پذیرایی است . که در مرحله ی آخر و با توجه به چیدمان فضای شما انتخاب می گردد. لوستر شما می تواند یک لامپ کوچک آویز شده با اندک تزییاتی باشد. ویا می تواند بزرگ و با شکوه باشد. که همه ی این ها بسته به فضایی ایست که در آن در حال طراحی می باشید. در زیر به چند نمونه از لوستر در فضا های مختلف می پردازیم.
سبک های دکوراسیون داخلی آشپزخانه
آشپزخانه یکی از مهم ترین مکان های هر خانه ای است. که توجه به دکوراسیون و طراحی آن می تواند به خانه روح تازه ای ببخشد. انتخاب رنگ و جنس کابینت. انتخاب لوازم اصلی و رنگ و کاشی دیوار ها و همچنین مبلمان مورد نظر شما برای چینش فضا همگی از آیتم های تشکیل دهنده ی آشپزخانه ی شما می باشند.
اما باید دقت کنید که اگر آشپزخانه ی کوچکی دارید از رنگ های روشن برای طراحی آشپزخانه ی خود استفاده نمایید. زیرا که رنگ های تیره تر محیط آشپزخانه زا کوچک و دلگیر نشان می دهد.
هم جنین رنگ های گرم و استفاده از آن می تواند اشتها آور باشد و برای مکان های غذا خوری مناسب هستند. هم چنین اگر دیوار ها از این رنگ برخوردار نبود می توانید از مبلمان های رنگ گرم مانند قرمز و نارنجی استفاده نمایید.
هم چنین استفاده از کانتر اشپزخانه برای فضای صبحانه خوری بسیار مناسب است . برای این کار میتوانید از چوب ها و یا سنگ های طبیعی برای مصالح کانتر خود استفاده نمایید. و با چیدن یک یا دو صندلی در کنار کاربری زیادی برای آن تعریف نمایید.
آشپزخانه مدل جزیره ای یکی از ایده های جدید و زیبایی است که می توانید از آن برای طراحی آشپزخانه ی خود استفاده نمایید.در این نوع طراحی یک میز به عنوان مرکز و قلب آشپز خانه در وسط آن قرار می گیرد. و می تواند به عنوان میز کار آشپزخانه و میز ناهار خوری مورد استفاده قرار بگیرد.این مدل برای آشپزخانه هایی با اندازه ی متوسط قابل استفاده است. و در مواردی که آشپزخانه خیلی کوچک و یا خیلی بزرگ است کاربرذی ندارد.
دکوراسیون داخلی اتاق خواب
در طراحی داخلی یک اتاق خواب، تاثیر گذار ترین عامل قطعا فردی است که قرار است در آن سکونت کند و اتاق به او تعلق دارد. مثلا اتاق یک کودک با اتاق یک مهندس طراحی کاملا جدایی دارد. بهتر است که طراحی اتاق خواب ها همسو با طراحی بقیه ی منزل باشد و در متضاد آن نباشد.
یکی از مهم ترین عواملی که در طراحی داخلی اتاق نقش دارد رنگ است. اگر اتاق کوچکی دارید و می خواهید بزرگ تر جلوه کند می توانید از رنگ های روشن استفاده نمایید. به یاد داشته باشید که رنگ های تیره فضای شما را کوچک تر و بسته تر نشان می دهد. اگر علاقه دارید که از رنگ های تیره برای اتاق خود استفاده نمایید می توانید قسمتی از دیوار اتاق خود را تیره کرده و مابقی را از رنگ روشن استفاده نمایید .و از کنتراست بوجود آمده لذت ببرید. هم چنین رنگ های گرم باعث شور و حرارت می شود به انرژی شما می افزاید اما رنگ های سرد شما را آرام تر می کند. پس اگر اتاق خود را فقط برای خواب احتیاج دارید می توانید از رنگ های سرد برای دیوار های آن استفاده نمایید. هم چنین رنگ طوسی رنگی خنثی است که می توانید با رنگ های دیگر ترکیب نمایید. و برای فضای خود استفاده کنید.
هم چنین کاغذ های دیواری هم میتواند انتخاب مناسبی برای پوشش دیوار شما باشد که در این صورت می توانید از دیواری طراحدار لذت ببرید و استفاده نمایید.
در این مقاله سعی شد تا با معرفی سبک های مختلف معماری داخلی و مکان های مورد استفاده ی آن ها به شما در طراحی محل کار یا منزلتان کمک کرده باشیم. امید واریم از این مقاله نهایت استفاده را برده باشید. هه چنین می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با این مقاله در سایت با ما در میان بگذارید.
خیلی خوب بود مطالبتون
علی بود فقط کاش جامع تر توضیح میدادین ولی لیست خولی رو ارائه دادین