آیا شما به دنبال عضویت در وردپرس می باشید؟ و دنبال بهترین افزونه عضویت در وردپرس می باشید؟ انتخاب افزونه عضویت در وردپرس مناسب برای سایت و کسب و کار مناسب شما حیاتی باشد و انتخاب بهترین افزونه می تواند کسب و کار شما را رونق ببخشد. در این مقاله ما 5 افزونه ی برتر را به شما معرفی و مقایسه می کنیم تا شما عزیزان بتوانید یکی از بهترین ها را انتخاب نمایید. با آموزش‌ وردپرس در این مقاله هم با طراح شید همراه باشید.

در عضویت در وردپرس باید به دنبال چه چیزی باشیم؟

افزونه های زیادی برای عضویت در وردپرس وجود دارد ولی همه ی آنها امکاناتی که به دنبال آن هستید را به شما نمی دهند.

بعضی از آنها فقط برای فروش بعضی از اشتراک ها مناسب هستند در حالی که بعضی از افزونه عضویت در وردپرس ها امکاناتی بهتر و متنوع تر در ضمینه مدیریت اعضا به شما عرضه می کنند.

برخی از افزونه عضویت در وردپرس های قابلیت این را دارند که امکانات را کم کم در اختیار کاربران قرار دهند و همچنین امکان این را دارند که محتوا را در اختیار یک سری از اعضای خاص قرار دهند.

یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید امکان پشتیبانی از درگاه های پرداخت است . این امکان را برای شما و کاربران به وجود بیاورد در صورتی که عضو ها نیاز باشد که حق عضویت بپردازند آن را از طریق افزونه و درگاه پرداخت متصل شده بپردازند.

برای راه اندازی سایت‌های وردپرسی که دارای عضویت هستند، به چه نیازمندیم؟

سایت‌های مبتنی بر عضویت به منابع خیلی حساس هستند و برای این کار نیاز به این دارید که یک هاست با کیفیت تهیه کنید. در صورتی که هاست شما از منابع مناسب برخوردار نباشد کل کارایی سایت شما پایین می ایید. پس بهتر است بسته به تعداد عضو ها، کارهایی که قرار است انجام بدید و از همه مهم تر توانایی مالی که دارید بهترین گزینه را انتخاب کنید.

در صورتی که توانایی مالی دارید می توانید هاست هایی با هارد SSD تهیه کنید که سرعت عملیات در آنها بسیار بالاتر از هارد های دیگر است. و حتما به یاد داشته باشید که گواهی SSL برای سایت خود تهیه کنید به این دلیل که اطلاعات حساسی در این گونه سایت ها رد و بدل می شود به همین دلیل بهتر است که گواهی SSL را خریداری کنید.

یکی دیگر از مورد مهم انتخاب دامنه مناسب می باشد. دامنه مناسب به خودی خود در یاد و خاطری کاربر می ماند و نشان دهنده ی شخصیت سایت شما است.

در صورت لزوم می توانید از افرادی که در ضمینه عضو گیری سایت ها تجربه دارند مشاوره بگیرید.

مقایسه بهترین افزونه‌های عضویت در وردپرس

1. افزونه وردپرس MemberPress

افزونه MemberPress

MemberPress یکی از محبوب‌ترین پلاگین‌های عضویت در وردپرس می باشد. دلیل این محبوبیت سادگی در استفاده و قدرتمند بودن ویژگی های آن است.

مزایا:

  • راه اندازی آسان: ممبر پرس راه اندازی اولیه افزونه را خیلی راحت کرده است و شما در کمترین زمان می توانید افزونه عضویت در وردپرس ی خود را راه اندازی کنید. بصورت خودکار می توانید قسمت های قیمت گذاری، لاگین، حساب و صفحه ی تشکر را برای شما آماده کند. همچنین بعدا به راحتی می توانید پلن هایی را به سایت خود اضافه کنید.
  • کنترل و دسترسی به محتوا: با ممبر پرس می توانید سطح دسترسی عضو ها را کنترل کنید. به عنوان مثال می توانید به عده ی خاصی اجازه دسترسی به محتوا را بدید، محتوا هایی مانند پست ها، صفحه ها، دسته بندی ها، تگ ها، فایل ها و… .
  • درگاه پرداخت: ممبر پرس بصورت پیشفرض از درگاه پرداخت های پی پال و ستریپ(PayPal and Stripe) پشتیبانی می کند.

معایب:

  • پشتیبانی محدود از درگاه های پرداخت: ممبر پرس تنها از 3 درگاه پشتیبانی می کند و متاسفانه برای کشور ما قابل استفاده نیستند.
  • یکپارچگی محدود: این افزونه عضویت در وردپرس از بیشتر سرویس های مشهور پشتیبانی می کند ولی بعضی از سرویس ها پشتیبانی نمی شود که جای نعجب دارد، هرچند ممبر پرس قابلیت بالایی در توسعه پذیری دارد و یک برنامه نویس به راحتی می توان آن را توسعه دهد.

هزینه:

ممبر پرس در دو نسخه عرضه می شود، نسخه تجاری با 99$ و نسخه مخصوص توسعه دهندگان با 199$ در سال

در کل ممبر پرس افزونه عضویت در وردپرس ی قدرتمندی می باشد و اکثر نیاز های شما را برطرف می کند در صوتی که توسعه دهنده باشید می توانید قابلیت های بیشتری تیز به ان اضافه کنید.

2. افزونه وردپرس Paid Memberships Pro

افزونه Paid Memberships Pro

افزونه عضویت در وردپرس دیگری که در لیست ما وجود دارد افزونه ی Paid Memberships Pro می‌باشد. بیاید به مزایا و معایب این افزونه عضویت در وردپرس نگاهی بیاندازیم.

مزایا:

  • نسخه پایه رایگان: افزونه عضویت در وردپرس Paid Memberships Pro دارای یک نسخه ی رایگان می باشد که کاربران می توانند به راحتی آن را دانلود کنند، در نسخه رایگان به بیشتر امکانات آن دسترسی ندارید ولی می توانید نگاهی به برنامه بیندازید و بفهمید چه کارهایی با افزونه می توانید بکنید.
  • درگاه های پرداخت بیشتر: امکان پشتیبانی بیشتر از درگاه های پرداخت برتری بیشتری به این افزونه می دهد. افزونه هایی مانند PayPal, Stripe, Authorize.net, Braintree, 2Checkout, and Cyber Source را بصورت پیشفرض پشتیبانی می کند.
  • تعامل بیشتر: درست است که Paid Memberships Pro یک افزونه عضویت در وردپرس است ولی قسمت جالب این است که می تواند به ان افزونه اضافه کرد. به این دلیل این قسمت هیجان انگیز است چون این افزودنی ها توسط توسعه دهندگان شخص ثالث توسغه داده شده اند، هرچند همه یانها رایگان نیست.
  • همه کاره بودن: با قابلیت هایی که بصورت افزودنی برای Paid Memberships Pro وجود دارد ان را همه فن حریف می کند. قابلیت هایی مانند ایمیل مارکتینگ، مدیریت مشتری، قیمت گذاری های مختلف و …

معایب:

  • سهولت استفاده: Paid Memberships Pro افزونه عضویت در وردپرس ی قدرتمندی می باشد ولی کارکردن با ان اصلا اسان نیست و افراد تازه کار حتما با مشکل مواجه می شوند.
  • نسخه پایه چنگی به دل نمیزند: نسخه پایه این افزونه عضویت در وردپرس جالب ترین قسمت این افزونه یعنی قابلیت اضافه کردن افزودنی ها را پشتیبانی نمی کند و این یعنی شما امکانات محدودی در اختیار دارید
  • قیمت بالا: Paid Memberships Pro قیمت بالایی دارد شما حتما با دیدن قیمت آن می گوید پول آن را به یک برنامه نویس می دهم افزونه ای به دلخواه من می نویسد. درست است نسخه پایه آن رایگان است، اما قیمت نسخه PMPro Plus سالانه 297$ و نسخه Unlimited برای یک سال $597 می باشد.

به نظر ما PMPro افزونه عضویت در وردپرس ی فوق العاده ای می باشد ولی به دلیل مشکلات فوق گزینه ی مناسبی برای تمامی افراد نمی باشد.

3. افزونه وردپرس Restrict Content Pro

پلاگین و افزونه Restrict Content Pro

Restrict Content Pro رقیب قدرتمندی در این لیست می باشد. این افزونه عضویت در وردپرس توسط تیم توسعه داده شده است که چندین افزونه پر دانلود دیگر در وردپرس دارند. حال بیایم به مزایا و معایب آن نگاهی بیاندازیم.

مزایا:

  • سهولت استفاده: Restrict Content Pro طراحی زیبایی دارد و به خوبی با رابط کاربری وردپرس ادغام شده است. شما به راحتی می توانید از بخش های مختلف آن سر در بیارید و بفهمید چگونه کار می کند.
  • یکپارچه گی داخلی: برخلاف افزونه های دیگر RCP همراه با برخی قابلیت های عرضه می شود که در افزونه های دیگر به عنوان یک اپشن وجود دارد و باید برای آن پول پرداخت کنید، ولی در این افزونه عضویت در وردپرس نه نیازی به نصب آنها است و نه نیازی به پرداخت پول برای فعال سازی آن.
  • درگاه های پرداخت: این افزونه از درگاه پرداخت های بیشتری نسبت به افزونه های که قبلا معرفی شده اند پشتیبانی می کند. درگاه هایی مانند Stripe, PayPal, and Braintree به عنوان افزونه های رایگان عرضه می شود. همچنین از این درگاه ها هم بصورت کامل پشتیبانی می کند: 2Checkout, PayPal Website Payments Pro, PayPal Express, و Stripe Checkout.
  • تعامل با افزونه های دیگر: در صورتی که از افزونه عضویت در وردپرس Easy Digital Downloads برای فروش محصولات دیجیتال در وردپرس استفاده می کنید افزونه ی Restrict Content Pro بصورت کامل با آن ادغام می شود.
  • پشتیبانی فوق العاده: مستندات این افزونه عضویت در وردپرس بصورت خیلی واضح و شفافی نوشته شده است و در صورتی که سوالی برای شما پیش بیاید می توانید به آنها ایمیل بفرستید تیم پشتیبانی در کمترین زمان به سوال شما جواب خواهند داد.

معایب:

  • امکانات محدود تر:  Restrict Content Pro از افزودنی ها و سرویس هایی که توسط افراد دیگر توسعه داده شده است پشتیبانی نمی کند به همین دلیل برخی قابلیت های جذاب دیگر افزونه های دیگر را نمی توانید داشته باشید

هزینه: 

شما برای تهیه این افزونه عضویت در وردپرس برای یک سایت و با 12 قابلیت 99$ برای یک سال، 149$ برای 5 سایت و 249$ برای سایت نا محدود سایت و قابلیت. همچنین یک پلن نامحدود نیز وجود دارد که با پرداخت 499$ می توانید آن را خریداری کنید.

4. افزونه وردپرس LearnDash

پلاگین LearnDash

LearnDash یک افزونه ی فوق العاده انعطاف پذیر با کارایی بسیار ساده است، همچنین یکی از بهترین افزونه های در زمینه سیستم مدیریت آموزش (LMS) نیز می باشد، که همراه با کلی ماژول ها و قابلیت های مختلف عرضه می شود.

مزایا:

  • راه اندازی آسان: نصب و راه اندازی و افزودن محتوا به LearnDash کار فوق العاده اسانی می باشد. با ابزار های پیشرفته ای که به صورت پیشفرض عرضه می شود شما به راحتی می توانید محتوای خود را مدیریت کنید.
  • ایجاد آسان محدودیت برای محتوا: شما به سادگی می توانید محتوا را برای گروه ها و دسته های خاص طبفه بندی کنید و تعیین کنید که کدام کاربر یا گروه به کدام محتوا دسترسی داشته باشد.
  • فروش دوره ها: با LearnDash به راحتی می توانید دوره ای را ایجاد کنید وا با هر پلنی که بخواهید آن را به فروش برسانید. تفاوتی که با بقیه قالب ها دارد این است که یک سری ماژول برای مدیریت راحت تر محتوای آموزشی در اختیار شما قرار می دهد.
  • در اختیار گذاری محتوا: با این افزونه عضویت در وردپرس می توانید تعیین کنید که هر عضو به چه قسمت و محتوایی دسترسی داشته باشد.
  • ویژگی ها اجتماعات: شما با این افزونه عضویت در وردپرس می توانید آزمون برگزار کنید، به کاربران مدال بدهید، انجمن هایی برای دوره ها ایجاد کنید، در صورت لزوم گواهی به اعضا بدهید و کاربران می توانند پروفایل مخصوص به خود را داشته باشند.
  • یکپارچه گی و درگاه های پرداخت: با LearnDash شما به بیشتر درگاه های پرداخت دسترسی دارید. همچنین شما می توانید آن را به افزونه های MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack و … متصل نماید.

معایب:

  • نداشتن برخی از ویژگی ها: در صورتی که شما نخواهید به فروش محتوا بپردازید ممکن است بیشتر قابلیت ها به درد شما نخورد.

هزینه:

لایسنس این افزونه عضویت در وردپرس از 159$ برای یک سال و یک سایت شروع می شود. همچنین در مدت این یک سال پشتیبانی و بروز رسانی نیز در اختیار شما خواهد بود.

در کل این افزونه برای فروش محتوا و دوره های آنلاین خیلی عالی است امکانات و قابلیت هایی که در اختیار شما قرار می دهد باور کردنی نیست و شما هیچ نیازی به افزونه ی دیگر نخواهید داشت.

5. افزونه وردپرس S2Member

افزونه عضویت S2 Member

اخرین افزونه ای که به شما معرفی میکنیم S2Member می باشد. این افزونه عضویت در وردپرس مدت زیادی است که عرضه شده است و طبق درخواست کاربر بیشتر قابلیت هایی که کاربران عرضه کرده اند را نیز اضافه کرده است. همچنین S2Member دارای یک نسخه proن نیز می باشد.

مزایا:

  • نسخه پایه رایگان: پایه افزونه عضویت در وردپرس s2Member رایگان است و هر کسی می تواند آن را دانلود و استفاده کند. هرچند امکانات نسخه پایه آن محدود و کم است و هیچ پشتیبانی برای شما وجود ندارد. ولی می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای آن را امتحان کنید و بدانید در ازای پولی که پرداخت می کنید چه امکاناتی را دریافت می کنید.
  • مدیریت محتوا: شما می توانید تعیین کنید که هر عضو به چه محتوا و بخش هایی دسترسی داشته باشد.
  • درگاه های پرداخت: بصورت پیشفرض از نسخه رایگان paypal و نسخه پیشرفته برخی دیگر از درگاه ها مانند Stripe و Authorize.net پشتیبانی می کند.
  • یکپارچه گی: این افزونه عضویت در وردپرس با افزونه های MailChimp, bbPress و BuddyPress کار می کند و به خوبه با آن ها تعامل دارد.
  • پشتیبانی و مستندات: مستندات این افزونه عضویت در وردپرس به خوبی نوشته شده است و کاربرانی که نسخه pro آن را خریداری کنند پشتیبانی از طریق ایمیل نیز دریافت می کنند.

معایب:

  • رابط کاربری نه چندان دلچسب: در صورتی که با افزونه هایی دیگر کار کرده باشید بعد از کار با s2Member می فهمید که کار با آن چندان ساده نیست زیاد چنگی به دل نمی زند.
  • امکانات محدود نسخه رایگان: نسخه رایگان فقط از درگاه پرداخت paypal و برخی از امکانات ابتدایی برخوردار است.

هزینه:

نسخه پایه این افزونه عضویت در وردپرس رایگان است. اما اگر می خواهید نسخه پرو همراه با لایسنس برای یک سایت را تهیه کنید 89$ برای شما هزینه دارد و نسخه نامحدود ان 189$ برای شما هزینه خواهد داشت که مناسب طراحان سایت است.

جمع بندی:

به نظر ما بهترین گزینه، پلاگین یا افزونه MemberPress می‌باشد. این افزونه عضویت در وردپرس اکثر نیاز های شما را بر طرف می کند و کار با آن  بسیار راحت است. همچنین پشتیبانی و آموزش‌های مربوط به این افزونه نیز زیاد است و اگر به مشکلی بر خوردید می توانید در اینترنت آن را جستجو کنید.

اگر دنبال یک افزونه عضویت در وردپرس انعطاف پذیر و ساده می گردید می توانید Restrict Content Pro انتخاب کنید. تیم توسعه دهنده ی آن با دیگر افزونه های که عرضه کرده اند قدرت و پشتیبانی خود را ثابت کرده اند.

در صورتی که می خواهید به فروش دوره ها بصورت آنلاین بپردازید می توانید LearnDash را انتخاب کنید و مطمئنا با امکانات و قابلیت های قدرتمندی که به شما می‌دهد از انتخاب خود پشیمان نخواهید شد.

امیدواریم توانسته باشیم در انتخاب بهترین افزونه عضویت وردپرسی به شما کمک کرده باشیم. در صورتی که با افزونه های بالا کار کرده اید تجربه خود را با گذاشتن نظر در اختیار کاربران دیگر نیز قرار دهید. یا اگر با افزونه عضویت در وردپرس دیگری کار کرده اید که در این لیست نبود تجربه خود و امکانات آن را نیز می توانید به ما و کاربران دیگر معرفی کنید.