ساخت متریال در اسکچاپ چگونه است؟ با ما در سایت طراح شید همراه باشید تا نرم افزار کاربردی اسکچاپ را به شما معرفی کنیم در ادامه شاهد آموزش جامع اسکچاپ خواهید بود.

اسکچاپ نرم افزاری بسیار کاربردی در زمینه‌ی طراحی‌های سه بعدی برای معماری است که می‌ٰتواند در طراحی‌ها به معماران کمک زیادی بکند، یکی از دلایل محبوب بودن این نرم افزار آسان بودن استفاده از آن است به گونه‌ای که معماران و طراحان می‌توانند الگو‌ها و ایده‌های مورد نظر خودشان در طراحی را به گونه‌ای پیوسته با طراحی‌های ایجاد شده در اتوکد به انجام برسانند.

این نرم افزار به دلیل دارا بودن ویژگی‌ها و قابلیت‌های این نرم افزار کاربران زیادی در زمینه‌های مختلف مانند طراحی از آن استفاده می‌کنند و  از آن‌ها در غرفه سازی، طراحی داخلی و طراحی صنعت استفاده می‌کنند.

این نرم افزار توسط شرکت ات لست در سال ۱۹۹۹ تولید شد، درسال ۲۰۰۶ توسط یکی از معتبر‌ترین شرکت‌ها یعنی گوگل خریداری شد و این شرکت نیز امتیاز این نرم افزار را به شرکت تریمبل در سال ۲۰۱۲ فروخت، در حال حاضر این نرم افزار در اختیار شرکت تریمبل است.

با یادگیری این نرم افزار می‌توانید بهره وری کارتان را افزایش دهید، طرح‌های با کیفیت، خلاقانه، دقیق و زیبایی خلق کنید، همچنین با استفاده از طراحی خلاقانه‌ی خودتان و آپشن‌های مختلف موجود در اسکچاپ نظر مثبت مشتریان خود را جذب کنید و به رابطه‌ی کاری با مشتریان خود بهبود ببخشید.

از دیگر ویژگی‌های بارز این نرم افزار این است که باعث شده ما به راحتی استفاده از آن را در سایت طراح شید به شما آموزش بدهیم سهولت یادگیری این نرم افزار است، هم‌چنین این نرم افزار حجم بسیار پایینی دارد به طوری که شما در هر لحظه در چند دقیقه می‌توانید آن را دانلود کرده و از آن استفاده کنید.

علاوه بر آن اسکچاپ دارای محیط کاربری بسیار مناسب است و درصد بالایی از کاربرانی که از این نرم افزار استفاده می‌کنند محیط آن را می‌پسندند و به آسانی از این نرم افزار استفاده می‌کنند.

ساخت متریال در اسکچاپ

اسکچاپ کتابخانه‌های سه بعدی مختلفی در خودش دارد که مناسب برای طراحی‌های مورد نظر کاربران خودش است، به این ترتیب کاربران می‌توانند طراحی‌های خود را انجام داده و با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند.

یکی از میانبر‌های خوب و مهمی که در این نرم افزار موجود است فعال کردن ابزار مدار با استفاده از فشردن کلیک وسط در موس است، به این صورت شما می‌توانید به راحتی هرچه تمام ابزار مدار خود را فعال کنید و در صرف زمان خود صرفه جویی کنید.

اسکچاپ تنها برای طراحی‌های سه بعدی استفاده نمی‌شود بلک از این نرم افزار می‌توان در طراحی نقشه‌های دقیق نیز استفاده کرد و از این طریق ارتفاعات وجزییات گوناگون را در نقشه‌ی خود مشخص نمود و پیش‌نویس‌ها و اسلاید‌هایی را از نتیجه کار تهیه کرد.

دقت اسکچاپ در ایجاد مدل‌های گوناگون را می‌توان حدود هزارم اینچ در نظر گرفت و این دلیلی است برای دقیق بودن طراحی‌ها و نقشه‌هایی که با استفاده از نرم افزار اسکچاپ تولید می‌شوند.

بسیاری از معماران و طراحان به دلیل سختی کار با  3dmax به سراغ اسکچاپ می‌آیند، اسکچاپ قابلیت‌هایی از جمله وارد کردن انواع ابجکت، مدل‌های آماده، محیط استفاده کاربرپسند و یادگیری آسان دارد که باعث شده کاربران بجای استفاده از 3dmax از اسکچاپ استفاده کنند.

همچنیناین نرم افزار قابلیت پشتیبانی از فرمت‌های dwg و 3ds را دارد که می‌تواند با نرم افزار‌های اتوکد و 3dmax سازگار شود، قابلیت نصب پلاگین رندگیری v-rayنیز در ان وجود دارد.

هم چنین شما می‌توانید در اسکچاپ با استفاده از ابزار های گوناگون به تولید انواع مدل مانند مبلمان، پرده، میز، صندلی، آشپزخانه، پرده، گیاهان و غیره پردازید.

اگر بخواهید detail و واقع گرایی در کارهایتان داشته باشید باید از متریال ها،رنگ ها و تکسچر ها استفاده کنیدو برای اینکار میتوانید از لایبراری های متنوعی که از انواع آماده اسکچاپ ها وجود دارد استفاده کنید.

جزئیات ساخت متریال در اسکچاپ

در اسکچاپ می‌توانید متریال‌ها را روی انواع سطوح نقاشی کنید و طرح‌های خود را بسازید، متریال‌ها اساسا بر اساس رنگ هستند اسکچاپ می‌تواند رنگ و متریال را باهم ترکیب کند و مثلا یک دیوار اجری یا چوبی بسازد.

اسکچاپ شامل چندین مجموعه از کتابخانه متریال آماده است که شامل: فرش، کاشی، شیشه، پوشش زمین،چوب و غیره می‌شود.

همچنین اگر متریال باب میل شما در دسترس نبود می‌توانید متریال شخصی و مورد نظر خودتان را بسازید.

برای ساخت متریال خود از صفر تا صد می‌بایست ابتدا وارد فضای اسکچاپ می‌شویم، سپس پنجره‌ی materials را انتخاب می‌کنیم در قسمت edit آن create material را انتخاب می‌کنیم، پنجره‌ای باز می‌شود در این قسمت متریال خود را نام‌گذاری می‌کنیم اندازه‌ی آن را انتخاب می‌کنیم‌ و متریال مورد نظر خود را می‌سازیم. این متریال‌ها می‌تواند رنگ، تکسچر و غیره باشد.