مغز انسان دنبال چیزهای متفاوت میگرده. مغزو مثه یه هارد کامپیوتر در نظر بگیرید.برای اینکه مغز پرتحرک و درست و کار کنه،حافظه ش نباید پر بشه.برای بهینه تر کردن سرعت پردازش،مغز تمام اطلاعات ورودی رو از یه فیلتر میگذرونه و حدود 99 درصد همه اطلاعات یادگرفته شده رو بلافاصله بعد از یادگیری،به فراموشی میسپاره.یکی از نکات مهمی که مغز واسه اطلاعات دریافتی مدنظر داره اینه که آیا این اطلاعات جدید هستن یا نه.در صورت جدید بودن،توجه مغز به سمت اون مطلب جلب میشه. یک از ویژگی های اینفوگرافیک اینه که مطالب رو به چشم بینندگان متفاوت و خاص جلوه میده.
آموزش تصویری
راه های متفاوت یادگیری مطالب،مثل:
- تصویری-مردم به جای کلمات،با قالب های گرافیکی مثل چارتها،نقشه ها،دیاگرام ها مطالب رو بهتر یاد میگیرن.
- شنیداری-با گوش دادن به کلمات به زبون آورده شده مطالب رو یاد میگیرن.
- خواندن/نوشتن-با خواندن و نوشتن یاد میگیرند.
- عملی-بصورت عملی و فیزیکی مطالب رو یاد میگیرن.
سازمان هایی که با استفاده از ویژگی های اینفوگرافیک نظرات و مطالبشونو به اشتراک میگذارند،یه فضای خالی رو در ذهن بینندگان ایجاد میکنن.اینفوگرافیک ها،تا جایی که به محتوای تبلیغاتیشون مربوطه،مشتریان و ایده هارو مطرح میکنند.بعلاوه،مطالب تصویرسازی شده اطلاعات کارفرماها و سرمایه گذار ها را هم ارتقا میدن.
بعضی از نکات مثبت و ویژگی های اینفوگرافیک در یادگیری بصورت زیر هستند:
- درک بهتر مطلب،نظرات و مفاهیم
- افزایش قدرت تفکر نقادانه و طراحی ایده های بیشتر
- مطالب راحت تر و بیشتر به یاد آورده میشوند.
ازونجایی که 65% مردم از راه تصویری،بهتر یاد میگیرند؛صاحبان کسب و کارها به طراحی اینفوگرافیک برای ارائه مطلبشون،بیشتر ترغیب شده اند.
فواید کاربرد اینفوگرافیک ها در کسب و کار چیست؟
طبق مطالبی که بالا ذکرشد،مغز ما انسانها،بصورت شگفت آوری در آموزش تصویری ماهره.اما فواید استفاده از این اینفوگرافیک ها در کسب وکار چیه؟
در مورد اینکه با گسترش و توسعه تکنولوژی و عصر دیجیتالی،زندگی و کسب وکار ما هم هر روز پیچیده تر و محدوده توجهاتمون هم کم میشه،شکی وجود نداره.در عصر سرشار از اطلاعات کنونی،اطلاعات و مطالب ما مثه یه موجه.در ادامه،یه سری محرک هایی که باعث میشن اینفوگرافیک ها تبلیغات،شیوه های ارائه محتوا یا ارتباطات؛جالب تر بنظر برسن ـرو معرفی میکنیم.
براحتی تو ذهن ثبت میشن
مردم تو فضای مجازی و بصورت آنلاین،روز به روز با متدهای مختلف چیزهایی زیادی یاد میگیرن.پس باید با روش آموزش مطالب و ایجاد ارتباط که در فضای مجازی بسیار متفاوت تر از رسانه های چاپی هست،آشنا شید.
به طور کلی،وقتی متنی رو تو فضای مجازی مطالعه میکنیم،سرعت خوندنمون کمتر از وقتیه که روزنامه و مجله میخونیم.
در دو دهه اخیر،آقای جیکوب نلسون شیوه برخورد کاربران با وبسایت ها رو مورد مطالعه قرار داده.اولین چیزی که کشف کرد تمایل کم کاربران در خوندن مطالبه،ینی در واقع یه آدم معمولی فقط 20% کلمات یه وبسایتو میخونه.
عصر اطلاعات و فناوری کنونی هم روش خوندن مطالب رو متحول کرده.یکی از این الگوهای رفتاری،”توجه پیوسته و جزئی” هست که کاربران بطور همزمان از چند کانال دیجیتالی برای یادگیری یه مطلب استفاده میکنند.نتیجه نهایی اینه که باوجود اینکه با مطلب زیاد در ارتباط هستند اما بطور کامل اون مطلب رو یاد نمیگیرن.
یکی از ویژگی های این واقعیت آنلاین “توجه اقتصادیه”.این ینی توجه مصرف کننده به مطالب نوعی تبادل ارزی محسوب میشه.کاربر از محتواتون مطلع میشه،توجه بیشتریو صرف یادگیری مطلب میکنه و درنهایت تصمیم میگیره که به خوندن مطلب ادامه بده یا خیر.
جی بایر،مشاور استراتژی های کسب و کار در فضای مجازی،نویسنده و سخنگو متعقده که تکنولوژی وجهه ارتباطات رو در عصر کنونی شکل میده.
آقای بایر میفرمایند”امروزه تکنولوژی مشخص میکنه که چجوری ارتباط برقرار کنیم،این وضعیت کاملا با روزهایی که چندین صفحه رو میخوندیم تا به مطلب موردنظرمون برسیم،فرق میکنه”_”همونطور که روز به روز زمان،دقت و ارتباطاتمون کمتر و فشرده تر میشه،پیدا کردن یه روش موثر برای تقویت تمامی این موارد مهمه.”
تو زمونه ای که مردم توجه و زمان بندیشون هرروز کم و کمتر میشه،بیشتر دنبال این میگردن که مطالب اصلیو تو یه زمان کم یاد بگیرن.که اینفوگرافیک ها تو یه قالب ساده و قابل فهم این امکان رو بوجود اوردن.
قابلیت به اشتراک گذاری
یکی از محرکه های ارتباطات آنلاین،قابلیت پخش شدن مطالب بصورت دیجیتالی از شخص به شخصه.
برای به اشتراک گذاری مطالب در کانال های دیجیتالی حتما نباید یه برنامه نویس حرفه ای باشین.تنها با طراحی toolbar ها و ویجت ها در وبسایت ها،بلاگها و شبکه های اجتماعی مطالب رو حرفه ای تر و قابل دسترس تر کنید.
وقتی صحبت از اشتراک گذاری محتوا میشه،محتوا باید هم به گونه ای مدرن و هم به صورت رسمی ارائه بشن.
بیشتر مردم تا وقتیکه مطلبو نخونن علاقه ای به اشتراک گذاریش در وبلاگ یا فضای مجازی ندارند.مدیران و متخصصان علاقه مندند محتوا های مربوط به کسب وکارشونو به گونه ای قابل فهم و متناسب با فرهنگ و عقاید بینندگان به اشتراک بگذارند.و به علت کمبود وقت مردم تکست های طولانی رو اشتراک گذاری نمیکنند.
جیسون فال،مدیر Social Media Explorer LLC میفرمایند که اینفوگرافیک ها موانع اشتراک گذاری مطالب رو از بین میبرن.”با اینفوگرافیک ها دیگه از مردم نمیخواین ده دقیقه ـرو صرف خوندن هشتصد کلمه کنن”_”اگر نکات کلیدی صحبتاتونو با یه اینفوگرافیک جالب ارائه بدین،بیننده ها با یه نگاه به سمتش جذب میشن”_”اینفوگرافیک ها قابل فهم بوده و زمان بر نیستند.اگر اینفوگرافیک ها مطلب جالبیو به اشتراک بگذارند،احتمال به اشتراک گذاری خودشون هم افزایش پیدا میکنه.”
این نکته رو هم یاد آوری میکنه که “امروزه مردم علاقه زیادی به اشتراک گذاری مطالب یا کلیپ های طولانی ندارند.اگر تحلیل اینفوگرافیکتون حدود 20 ثانیه طول بکشه،احتمال یادگیری و اشتراک گذاریش هم افزایش پیدا میکنه”
یه اینفوگرافیک دقیق و پر محتوا درباره محصولاتی که مورد نیازه مردمه،ارزش اشتراک گذاریو داره.اینفوگرافیک ها مفهوم کلی مطلب رو به سرعت هرچه تمام بیان میکنه.و احتمال دیده شدن و اشتراک گذاری مطلبتونو در کانال های دیجیتالی و فضای مجازی بالا میبره.
زیبایی اینفوگرافیک
زیبایی اینفوگرافیک ها دلیل دیگه ایه که اینفوگرافیک ها رو به یه وسیله ارتباطی موثر تبدیل کرده.بطور خلاصه اینفوگرافیک های متفاوت و جذاب موفق ترند.
اینکه ویژگی های اینفوگرافیک بتونه توجه ببینده ـرو جلب کنه خیلی مهمه.هر شخص روزانه با 174 روزنامه سرشار از مطلب روبرو میشه.بنابراین،اشخاص فقط چند ثانیه رو صرف خوندن مطلبتون میکنه و بعدش تصمیم میگیره که به خوندن مطلب ادامه بده یا نه.پس متفاوت جلوه دادن مطلب،برندتون یا نظراتتون خیلی مهمه.
واقعیت اینه که اینفوگرافیک ها کاری میکنند که مطالب و محتوای کاریتون خاص تر و زیبا تربنظر بیان.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.