با ما در سایت طراح شید همراه باشید تا با نرم‎افزار اسکچاپ و نحوه‎ی رندرگیری در این نرم‎افزار آشنا شوید. نرم‎افزار اسکچاپ sketch up یکی از بهترین و پرکاربردترین نرم‎افزارها برای ایجاد طراحی‎های باکیفیت و مطلوب در زمینه‎ی معماری است، با این نرم‎افزار می‎توانید طراحی‎های خلاقانه‎ای برای مدل ‎سازی‎های سه‎بعدی انجام داد و مواردی مثل مکان، ابعاد و عمق را در طراحی‎ها بکار برد. در سایت طراح شید آموزش اسکچاپ به صورت کامل وجود دارد.

آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ

با نرم‎افزار اسکچاپ می‎توان نقشه‎های دقیقی را  طراحی کرد و از این طریق ارتفاعات و بسیاری از طرح بندی‎ها را در نقشه  مشخص کرد و پیش نویس‎هایی را از نتیجه‎ی کار ایجاد نمود.

این نرم‎افزار از قدرتمندترین نرم‎افزارها در ساخت و ویرایش مدل‎های سه بعدی به شمار می‎رود و علاوه بر کارایی‎ها و یادگیری آسان نسبت به نرم‎افزارهای دیگر مثل 3dmax دارای ظاهری مناسب است که باعث می‎شود معماران و کاربران به راحتی با این نرم‎افزار ارتباط برقرار کنند.

نرم‎افزار برای ایجاد طرح‎های مهندسی راه و ساختمان، مهندسی مکانیک، طراحی بازی‎های رایانه‎ای، غرفه‎سازی، طراحی داخلی، طراحی صنعت و غیره کاربرد دارد.

نرم افزار معماری

آموزش رندرگیری در اسکچاپ ، این نرم‎افزار اسکچاپ توسط شرکت ات لست در سال ۱۹۹۹به بازار عرضه شد، در سال ۲۰۰۶ توسط شرکت گوگل خریداری شد و در سال ۲۰۱۲ به شرکت تریمبل فروخته شد و تا امروز امتیاز این نرم‎افزار در اختیار شرکت تریمبل است.

بسیاری از مهندسین معمار و طراحان به دلیل سخت بودن کار با 3DMAX به نرم‎افزار اسکچاپ روی می‎آورند. قابلیت وارد کردن انواع ابجکت‎ها و مدل‎های آماده، قابلیت پشتیبانی از فرمت‎های 3DS و DWG و قابلیت نصب پلاگین رندرگیری از دیگر مزیت‎های اسکچاپ است.

حالا ما میخواهیم در سایت طراح شید به شما عزیزان نحوه‎ی رندرگیری در اسکچاپ را آموزش بدهیم.

یکی از مهم‎ترین مراحل طراحی‎های سه‎بعدی در اسکچاپ رندرگیری است، با رندرگیری می‎توانیم یک عکس با کیفیت و با جزئیات مورد نیاز و مفید تولید کنیم. لازم به ذکر است ما باید این کار را به نحو احسنت انجام دهیم تا مشتریان ما راضی باشند و آینده‎ی شغلی ما تضمین شود.

برای رندرگیری موتور رندرگیری فراوانی موجود می‎باشد از جمله موتور جستجوی v ray ،thea ،maxwell ،indiego ،bloom unit  و چندین موتور رندرگیری دیگر. ما در این سایت قصد داریم نحوه‎ی استفاده از موتور رندرگیری v ray را به شما آموزش دهیم که با استفاده از تولبارهای آن می‎توانیم خروجی مدنظر خودمان را با جزئیات مورد نیازمان بدست بیاوریم.

روش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ

برای آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ ابتدا در نوار ابزار v ray اسکچاپ روی گزینه‎ی Asset Editor کلیک کنید. پس از باز شدن منو باید به setting آن بروید و تنظیمات مربوط به رندر را انجام بدهید، حالت‎های مختلف رندر و کیفیت رندر را با توجه به نیازهای مورد نظر خودتان تنظیم کنید.

آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ

آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ

همچنین می‎توانید تنظیمات مربوط به Camera و دیگر گزینه‎هایی را که در دسترس هستند به صورت دستی تنظیم کنید. در انتها بر روی گزینه Render  کلیک کنید تا عملیات رندرگیری شروع ‌شود و پردازشتان بر روی تصویر مد نظر انجام شود.

برای افزایش دقت و صحیح بودن رندرگیری شما می‎توانید در ابتدا  بر روی حالت Draft که حالت سریع و با کیفیت پایین‎تر است رندر بگیرید سپس جزئیات مورد نظرتان را بررسی کنید و اگر همه چیز مدنظر شما بود بود در ادامه می‎توانید با بیشترین کیفیت رندر نهایی را بگیرید.

بعد از اتمام رندر در توضیحات بالایی از آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ ، در پنجره Frame Buffer  اسکچاپ بر روی گزینه Save کلیک کنید و با فرمت مدنظرتان خروجی گرفته شده را ذخیره کنید.
به عنوان مثال اگر بر روی فرمت JPEG کلیک می‎کنید و ذخیره‎سازی را انجام ‌می‎دهید در خروجی متوجه می‎شوید که عکس خروجی کیفیت مناسبی ندارد؛ علت آن هم مشخص است چون خروجی کار در حالت Draft رندر گرفته شده است.

اگر دنبال رندر با کیفیت هستید باید از کیفیت خروجی‎های بالاتری استفاده کنید و زمان رندر بیشتری را صرف کنید که به این ترتیب خروجی بدست آمده بسیار با کیفت‎تر خواهد بود.

روشی دیگری که می‎توانید برای رندرگیری از آن استفاده کنید به این صورت است که در نرم‎افزار اسکچاپ از منوی فایل بر روی گزینه Export کلیک کنید سپس گزینه ی Graphic 2D را انتخاب کنید.

پس از باز شدن پنجره Export فرمت موردنظر را برای خروجی گرفتن از تصویر را انتخاب کنید. در ادامه بعد از انتخاب فرمت مناسب، روی گزینه Export کلیک کنید و از تصویر بدست آمده استفاده کنید.

آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ

در آموزش رندرگیری در نرم‎افزار اسکچاپ حال اگر در تولبار Styles اسکچاپ، روی هر کدام از حالت‎های نمایش کلیک کنید، خروجی با همان حالت استایل در نظر گرفته می‌شود. به عنوان نمونه اگر  حالت ایکس ری (X-Ray) را انتخاب کنید و Export بگیرید، در حالت ایکس ری خروجی گرفته می‎شود.  یا به عنوان مثال اگر حالت متریال را انتخاب کنید و خروجی بگیرید خروجی گرفته شده با فرمت متریال مورد نظر تولید می‎شود.

البته حالت‎های دیگر نوار ابزار استایل را می‎توانید فعال کنید و بسته به نیاز و سلیقه‎ی خود و حالتی که می‎خواهید طراحی‌تان را نشان دهید از آن خروجی بگیرید.