یکی از سوالاتی که اغلب ما می پرسیم این است که برای ساخت یک وب سایت وردپرسی واقعا چقدر هزینه می شود؟ در حالی که نرم افزار اصلی وردپرس رایگان است، هزینه ساخت سایت وردپرسی به طور کامل به بودجه و اهداف شما بستگی دارد. در این مقاله، همه این موارد را بررسی خواهیم کرد و به این سوال پاسخ خواهیم داد. همچنین به شما نشان می دهیم که چگونه از هزینه زیاد در هنگام ساخت یک وب سایت جلوگیری کنیم و هزینه ها را کاهش بدهیم. برای ایجاد یک وب سایت وردپرس چه چیزی نیاز دارید؟ وردپرس را هر کسی می تواند رایگان دانلود کند و استفاده است. این یک نرم افزار یک نرم افزار متن باز است که به شما اجازه می دهد آن را در هر نوع وب سایت نصب کنید و به راحتی سایت خود را ایجاد کنید. اگر وردپرس رایگان است، پس چه هزینه ای برای ایجاد وب سایت داریم؟ در ادامه با ما همراه باشید…
هزینه که برای یک سایت وردپرس وجود دارد را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد:
- هاست وردپرس
- نام دامنه
- طراحی سایت
- پلاگین ها و افزونه ها (برنامه ها)
برای ایجاد یک سایت وردپرس شما به میزبانی وب برای ذخیره فایل های خود نیاز دارید. هر وب سایت در اینترنت نیاز به میزبانی دارد، این میزبان و هاست خانه شما در اینترنت است. بعد، شما به یک نام دامنه نیاز دارید. دامنه در واقع آدرس وبسایت شما در اینترنت است و این همان چیزی است که کاربران شما در مرورگر برای رسیدن به وب سایت شما تایپ می کنند.
برای وردپرس، تعداد زیادی قالب رایگان وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. با این حال اگر می خواهید قالبی پیشرفته تر و یا سفارشی داشته باشید، شما می توانید یک قالب خریداری کنید یا یک قالب سفارشی ساخته شده داشته باشید که این کار هزینه را افزایش می دهد. بیش از 40 هزار پلاگین رایگان برای وردپرس وجود دارد. این برنامه های افزودنی برای وب سایت شما است. ویژگی های مانند فرم تماس، گالری و غیره که برای هر سایتی لازم است.
بنابراین در حالی که شما می توانید یک وب سایت را فقط با پرداخت هزینه برای هاست و دامنه به وسیله وردپرس ایجاد کنید، براساس وضعیت شما و آن چه که مد نظر شماست، ممکن است برای ابزارها و خدمات اضافی هزینه پرداخت کنید. به همین دلیل است که برای اغلب مردم گیج کننده هست تا هزینه واقعی یک وبسایت وردپرسی را بیابند. اجازه دهید ما هزینه واقعی ساخت یک سایت وردپرس را با یکدیگر بررسی کنیم.
برآورد هزینه واقعی ساخت یک سایت وردپرسی
بسته به نیازهای شما هزینه شما برای شروع یک وبسایت وردپرسی می تواند از ۱میلیون تومان تا ۵۰ میلیون یا بیشتر، تغییر کند.
مهم است بدانید که چه نوع وب سایت ای را می خواهید ایجاد می کنید و شما به چه چیزی نیاز دارید، زیرا به طور مستقیم هزینه های شما را تحت تاثیر قرار می دهد. اما نگران نباشید، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه از یک هزینه زیاد جلوگیری کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.
در این مقاله، وب سایت ها را به موارد مختلفی تقسیم می کنیم:
- ساخت یک وب سایت وردپرس (بودجه کم)
- ساخت یک وب سایت وردپرس (با ویژگی های بیشتر)
- ساخت یک وب سایت تجارت الکترونیک وردپرس
- ساخت یک وب سایت وردپرس سفارشی
حالا ببينيم هزینه ساخت هر يک از اين پروژه ها چقدر است و چطور مي توانيد در هزینه ها صرفه جويي کنيم.
هزینه یک وب سایت وردپرس (بودجه کم) چقدر است؟
شما می توانید یک وب سایت کاملا کاربردی وردپرسی را برای خودتان بسازید و هزینه های خود را کمتر از ۱ میلیون تومان نگه دارید. در اینجا هزینه خرابی یک وب سایت وردپرس در بودجه کم است.
اول، شما نیاز به یک نام دامنه و یک هاست دارید. نام دامنه به طور معمول از ۵ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان در سال هزینه دارد و هاست وب به طور معمول حدود ۵۰ هزار تومان در ماه هزینه دارد.
بعد، شما باید وردپرس را در حساب هاست خود نصب کنید. هنگامی که وردپرس را نصب کردید، می توانید یک طرح برای وب سایت خود را با استفاده از یک قالب رایگان انتخاب کنید. هزاران قالب رایگان و حرفه ای برای وردپرس طراحی شده و موجود است که می توانید بر روی سایت نصب کنید.
هنگامی که یک قالب وردپرس را انتخاب کرده اید، آموزش مرحله گام به گام راهنمای نحوه نصب یک تم وردپرس را میتوانید در سایت طراح شید دنبال کنید. بعدا ممکن است بخواهید ویژگی های خاصی را به وب سایت خود اضافه کنید مانند افزودن فرم تماس، گالری عکس، اسکرول بار و غیره. نگران نباشید بیش از 40 هزار افزونه وردپرس در دسترس وجود دارد که به شما این امکان را می دهد. پلاگین ها مانند برنامه ها یا برنامه های افزودنی برای سایت وردپرسی شما هستند.
در زیر ما پلاگین هایی که برای سایت وردپرس ضروری است و باید در وب سایت خود نصب کنید. را بررسی می کنیم. همه آن ها به صورت رایگان در دسترس هستند.
امکانات
- WPForms Lite – فرم های تماس را در سایت وردپرسی خود اضافه کنید
- Envira Gallery Lite – گالری تصاویر زیبا را به سایت خود اضافه کنید
- Soliloquy Lite – اضافه کردن اسلایدر تصاویر زیبا در وردپرس
بهینه سازی وب سایت
- Yoast SEO – بهبود سایت وردپرسی خود برای جستجوگرها و گرفتن ترافیک بیشتر از گوگل
- MonsterInsights Free – به شما در ردیابی آمار بازدید کننده با استفاده از Google Analytics کمک می کند
- WP Super Cache – افزایش سرعت وب سایت شما با اضافه کردن حافظه پنهان
امنیت وب سایت
- UpdraftPlus – پلاگین پشتیبان گیری وردپرس رایگان
- Sucuri – وب سایت رایگان اسکنر تروجان
افزونه های رایگان بسیاری برای اضافه کردن ویژگی های مختلف و گسترش سایت وردپرس وجود دارد.
هزینه کل وب سایت: ۵۵۰ تا ۱ میلیون تومان در سال
هزینه یک سایت وردپرس (با امکانات بیشتر) چقدر است؟
ما همیشه به کاربران خود توصیه می کنیم از یک سایت کوچک شروع کنند و سپس با اضافه کردن ویژگی های بیشتر وب سایت خود را گسترش دهند. به این ترتیب شما هزینه ای برای آنچه که واقعا به آن نیازی ندارید، پرداخت نمی کنید.
همانطور که ویژگی های بیشتری را به وب سایت خود اضافه می کنید، هزینه وب سایت شما افزایش می یابد.
با این حال از آنجا که شما ویژگی های بیشتری را به وب سایت خود اضافه می کنید، ممکن است منطقی باشد که یک پیکربندی میزبان قدرتمندتر مانند برنامه GoGeek SiteGround داشته باشید. این به شما کمی بیشتر کمک خواهد کرد، اما با ویژگی های برتر مانند نمایش و عملکرد سریع تر می تواند تا 100 هزار بازدید کننده در هر ماه را اداره کند.
شما همچنین می توانید برای یک قالب پولی وردپرس برای سایت خود بگیرید. بر خلاف قالب های رایگان وردپرس ، این قالب ها با ویژگی های اضافی و حمایتی هستند. برای ویژگی های بیشتری مورد نیاز وب سایت به استفاده از ترکیبی از افزونه های رایگان دارید که در دسترس همه می باشد و به راحتی می توانید دانلود کنید و استفاده نمایید.
در اینجا برخی از پلاگین ها و افزونه های ضروری وردپرس که شما به نیاز دارید تا سایت خود گسترش دهید را معرفی می کنیم:
امکانات
- WPForms Pro – یک فرم سازنده کشیدن و رها کردن را به سایت WordPress اضافه می کند
- Envira Gallery – پلاگین گالری عکس وردپرس برای وب سایت های عکاسی و نمونه کارها
- Beaver Builder – یک صفحه سازنده کشیدن و رها کردن وردپرس را اضافه می کند.
بازاریابی
- Constant Contact – یکی از بهترین خدمات بازاریابی ایمیل
- OptinMonster – تبدیل بازدیدکنندگان وب سایت را به مخاطبین متوقف می کند.
- MonsterInsights Pro – نحوه بازدید و استفاده از وب سایت خود توسط بازدیدکنندگان را ببینید.
امنیت
- BackupBuddy – برای پشتیبان گیری خودکار از سایت وردپرس
- Sucuri Firewall – فایروال وب سایت و حفاظت در برابر نرم افزارهای مخرب
افزونه های وردپرس و سرویس های بیشتری وجود دارد که می توانید آن ها را اضافه کنید. هر سرویس یا افزودنی که اضافه می کنید، هزینه سایت وردپرسی خود را افزایش می دهد.
هزینه کل وب سایت: بسته به افزونه های وردپرس و خدماتی که شما اضافه می کنید، می توان بین ۱ تا ۳ میلیون تومان در سال باشد.
هزینه یک وب سایت تجارت الکترونیک وردپرسی چقدر است؟
وردپرس میلیون ها وب سایت تجارت الکترونیک فعال در سراسر جهان دارد. هزینه ساخت وب سایت تجارت الکترونیک وردپرس می تواند بطور قابل توجهی بالاتر باشد، اما ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک وب سایت تجارت الکترونیک وردپرس ایجاد کنید، در حالی که از زیان های احتمالی و هزینه زیاد اجتناب کنید.
علاوه بر میزبانی وب و دامنه، سایت تجارت الکترونیک شما همچنین نیاز به یک گواهینامه SSL خواهد داشت که هزینه آن در حدود ۱ میلیون تومان در سال است البته به رایگان هم میتوانید استفاده کنید اما تفاوتهایی دارد. SSL برای انتقال ایمن داده های مشتری مانند اطلاعات کارت اعتباری، نام های کاربری، رمزهای عبور و غیره مورد نیاز است.
پس از آن، شما باید یک افزونه تجارت الکترونیک وردپرس را انتخاب کنید. چند پلاگین تجارت الکترونیک برای وردپرس وجود دارد، اما هیچکدام از لحاظ قدرت و امکانات حتی به WooCommerce نزدیک هم نیستند. ووکامرس محبوب ترین پلاگین تجارت الکترونیک وردپرس است که به شما امکان ساخت فروشگاه های آنلاین قوی برای فروش محصولات یا خدمات خود را می دهد. بعد، شما باید وردپرس و WooCommerce را در وب سایت خود نصب کنید.
در حالی که WooCommerce رایگان است، شما برای ویژگی های اضافی نیاز به استفاده از افزونه های پولی دارید. هزینه وب سایت شما بستگی به تعداد افزونه هایی دارد که شما باید در وب سایت خود اضافه کنید.
برای کار با ووکامرس باید یک قالب وردپرس آماده WooCommerce را برای سایت خود انتخاب کنید. چند قالب وردپرس رایگان با پشتیبانی کامل ووکامرس وجود دارد. انتخاب یک قالب پولی به شما امکان پشتیبانی و ویژگی های اضافی بیشتری را می دهد.
ما لیستی از بهترین افزونه های رایگان ووکامرس داریم، اما بسته به نیازهای شما، ممکن است مجبور شوید از برخی از افزونه های پولی نیز استفاده کنید. در اینجا برخی از خدمات پولی دیگر که در وب سایت تجارت الکترونیک شما نیاز دارید، را معرفی می کنیم.
امکانات
- WPForms – برای اضافه کردن درخواست های مشتری و فرم های بازخورد
- Beaver Builder – برای ایجاد صفحات خیره کننده با استفاده از کشیدن و رها کردن
- Soliloquy – ایجاد اسلایدر محصول زیبا با افزونه ووکامرس خود
بازاریابی
- OptinMonster – تبدیل بازدید کنندگان به مشتریان با این ابزار تولید قدرتمند
- Constant Contact – یکی از بهترین خدمات بازاریابی ایمیل
- MonsterInsights – ردیابی تجارت الکترونیک با آمار واقعی با استفاده از Google Analytics
امنیت
- BackupBuddy – برای پشتیبان گیری خودکار از سایت وردپرس
- Sucuri Firewall – فایروال وب سایت و حفاظت در برابر نرم افزارهای مخرب
به یاد داشته باشید بهترین راه برای کاهش هزینه های خود این است کهاز یک سایت کوچک شروع کنید و با اضافه کردن افزونه ها و خدمات مختلف کسب و کار خود را گسترش دهید.
هزینه کل ساخت وب سایت تجارت الکترونیک وردپرس: ۱۲ تا ۳۰ میلیون تومان است. این می تواند بسته به تعداد افزونه های پولی و خدماتی که به سایت شما افزوده می شود، بالاتر برود.
هزینه یک سایت سفارشی وردپرسی چقدر است؟
یک سایت وردپرس سفارشی زمانی است که شما یک توسعه دهنده وردپرس را استخدام میکنید تا یک طراحی منحصر به فرد ایجاد کنید و ویژگیهای خاصی را برای آن ایجاد کنید.
این مسیر معمولا برای بیزینس های بزرگ و متوسط به خوبی عمل می کند. برای حمایت از یک سایت سفارشی وردپرس، شما همچنین می توانید برای یک ارائه دهنده میزبانی وب مدیریت شده وردپرس بروید. این مرکز میزبانی وردپرس محسوب می شود، با به روزرسانی های مدیریت شده، پشتیبانی، امنیت شدید و ابزارهای سازگار با توسعه دهنده.
علاوه بر میزبانی وب و نام دامنه شما نیز به توسعه دهنده ای که وب سایت شما را می سازد دارید. هزینه یک وب سایت سفارشی بستگی به نیازهای شما، بودجه و میزان توسعه یا سازمان شما را دارد. یک تم استاندارد برای یک سایت وردپرس سفارشی به تنهایی می تواند تا 5000 دلار هزینه داشته باشد. سایت های وردپرس قوی تر با ویژگی های سفارشی خاص می توانند تا 15000 دلار یا حتی بالاتر هزینه داشته باشند.
ما همیشه به کاربران خود توصیه می کنیم از یک سایت کوچک شروع کنید و پس از آن سایت خود را گسترش دهید و امکانات بیشتری به آن اضافه کنید. در بسیاری از موارد شما به تمام ویژگی های پولی که در بسیاری از وب سایت های معتبر در صنعت خود می بینید نیاز ندارید.
به یاد داشته باشید که این وب سایت ها زمانی شروع کرده اند و احتمالا وقت زیادی را برای پیدا کردن چگونگی مدیریت هزینه ها و رشد کسب و کار آنها گذاشته اند تا به نقطه کنونی خود برسند.
شما می توانید با یک وب سایت ساده با استفاده از پلاگین های رایگان و قالب رایگان کار خود را شروع کنید. هنگامی که سایت شما بازدید شد و تعداد بازدیدکنندگان افزایش پیدا کرد، می توانید از ویژگی های پولی مانند بازاریابی ایمیل، پلاگین پشتیبان گیری پرداخت، فایروال وب سایت و غیره استفاده کنید.
همینطور برای وب سایت تجارت الکترونیک نیز از همین راه استفاده کنید. با کمترین مقدار شروع کنید و سپس شروع به فروش کنید، دقیقا مشخص کنید ابزارهایی که به شما و مشتریان شما کمک خواهند کرد.
حتی برای سایت های قوی وردپرس شما همواره نیازی به استخدام یک توسعه دهنده ندارید. گام به گام آموزش در مورد چگونگی ایجاد انواع مختلف وب سایت های وردپرس را در این سایت و سایت های دیگر می توانید پیدا کنید.
ما امیدواریم که این مقاله به سؤالات شما درباره میزان هزینه وب سایت وردپرس پاسخ داده باشد و برای شما مفید بوده باشد.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.