بسیاری از کاربران ما صاحبان کسب و کار هستند که اغلب از ما درخواست می کنند که پیشنهادات پلاگین وردپرس برای وب سایت های مشاغل را معرفی کنیم. داشتن مجموعه ای از ابزار مناسب می تواند به کسب و کار شما کمک کند. در این مقاله، ما پلاگین های وردپرس برای وب سایت های کسب و کار در سال 2018 به اشتراک می گذاریم.

 

1. OptinMonster

پلاگین وردپرس

OptinMonster محبوب ترین نرم افزار بهینه سازی نرخ تبدیل است. این پلاگین به شما اجازه می دهد تا بازدیدکنندگان وب سایت را به اشتراک های ایمیل متوقف کنید. اگر میخواهید لیست ایمیل خود را گسترش دهید، باید این افزونه وردپرس را در سال 2017 داشته باشید. در این مطالعات موردی را مشاهده کنید تا ببینید که کسب و کارهای دیگر با استفاده از OptinMonster چه قدر موفقیت داشته اند.

http://optinmonster.com/category/case-studies/

 

 

2. WPForms

پلاگین وردپرس

به عنوان صاحب یک کسب و کار، اجازه دادن به مشتریان برای برقراری ارتباط با شما باید در اولویت شما باشد. WPForms دوستانه ترین پلاگین فرم تماس برای وردپرس است. این پلاگین به شما این امکان را می دهد که به راحتی فرم های تماس، فرم های اشتراک ایمیل، فرم های سفارش، فرم های پرداخت و سایر انواع فرم های آنلاین را تنها با چند کلیک ایجاد کنید.
ما از WPBeginner و سایر سایت های دیگر استفاده می کنیم. یک نسخه رایگان از WPForms Lite در سایت WPBeginner برای کسانی که به دنبال یک راه حل ساده هستند در دسترس هستند. اگر می خواهید ویژگی های پیشرفته تر داشته باشید، نسخه Pro این پلاگین را دریافت کنید. از این کوپن WPForms برای خرید با تخفیف 10٪ استفاده کنید.

http://www.wpbeginner.com/deals/wpforms-coupon/

3. MonsterInsights

پلاگین وردپرس

MonsterInsights بهترین افزونه Google Analytics برای وردپرس است. این به شما اجازه می دهد که وب سایت خود را به Google Analytics متصل کنید تا بتوانید در مورد بازدیدکنندگان وب سایت خود، از جمله اینکه از کجا می آیند، و چه کاری در وب سایت شما انجام می دهند، بیشتر بدانید. بعد از به دست آوردن این اطلاعات می توانید سایت خود را بهینه سازی کنید تا درآمدتان را بیشتر شود. ما راهنمای مفصلی در مورد نحوه نصب Google Analytics در WordPress و نحوه استفاده از Google Analytics داریم.

http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-install-google-analytics-in-wordpress/
http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/beginners-guide-how-to-use-google-analytics-for-your-wordpress-site/

MonsterInsights یک نسخه رایگان دارد. اگر می خواهید از ویژگی های پیشرفته این پلاگین استفاده کنید، باید نسخه Pro را دریافت کنید. از این کوپن MonsterInsights استفاده کنید تا 10٪ تخفیف در خرید خود دریافت کنید.

http://www.wpbeginner.com/deals/monsterinsights-coupon/

4. Constant Contact

پلاگین وردپرس

Constant Contact یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات بازاریابی ایمیل است. این پلاگین به شما اجازه می دهد تا لیست ایمیل بسازید و به راحتی ارسال ایمیل به مشترکین خود را داشته باشید. نصب این پلاگین بسیار سریع و آسان می باشد. این ابزار با ابزارهای داخلی برای اضافه کردن فرم های ثبت نام و نیز با نرم افزار ایجاد تقدم مانند OptinMonster کار می کند.

 

5. Sucuri

پلاگین وردپرس

امنیت در سال 2017 نگرانی بزرگی برای صاحبان کسب و کار آنلاین خواهد بود. فایروال وب سایت Sucuri احتمالا یکی از بهترین محافظت هایی است که می توانید برای سایت خود نصب کنید. از سایت شما در مقابل DDoS، تهدیدات مخرب، حملات XSS، حملات خشونت آمیز و اساسا هر نوع حمله دیگر محافظت می کنند. اگر در وب سایت خود فایروال ندارید، امروز یک فایروال را اضافه کنید.

 

6. BackupBuddy

پلاگین وردپرس

وقتی از امنیت صحبت می کنیم یکی از بهترین راه های حفظ سایت داشتن پشتیبان از سایت می باشد. به عنوان یک صاحب کسب و کار، شما نمی توانید هزینه کسب و کار و اطلاعات مشتری خود را در صورت شکست سخت افزار یا حمله به سرور میزبان خود از دست بدهید.
اولین چیزی که باید در همه سایتهای وردپرس تنظیم کنید پلاگین پشتیبان گیری است. توصیه می کنیم از BackupBuddy استفاده کنید زیرا یکی از قابل اطمینان ترین و ساده ترین راه ها برای پشتیبان گیری و بازیابی سایت های وردپرس شما با چند کلیک است.

http://www.wpbeginner.com/refer/backupbuddy/

7. Yoast SEO

پلاگین وردپرس

Yoast SEO (که قبلا به عنوان WordPress SEO توسط Yoast شناخته می شود) یکی از پلاگین های محبوب WordPress است. این پلاگین به شما این امکان را می دهد که سایت وردپرسی خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید. این پلاگین نه تنها به شما کمک می کند که برچسب های متا را اضافه کنید، بلکه سایت شما را به طور کلی بهینه سازی می کند. ما یک راهنمای کامل گام به گام در مورد نحوه نصب و راه اندازی سئو وردپرس توسط Yoast داریم.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-install-and-setup-wordpress-seo-plugin-by-yoast/

8. W3 Total Cache

پلاگین وردپرس

سرعت یکی از مهمترین عوامل SEO است. وب سایتهای سریعتر در Google رتبه بندی بهتری دارند، این به معنی بازدیدکنندگان بیشتری برای وب سایت کسب و کار شما می باشد.
W3 Total Cache به شما این امکان را می دهد که فایل های فشرده شده را به بازدیدکنندگان خود ارائه دهید. این کار باعث کاهش بار سرور شما می شود و وب سایت شما سریعتر می شود. نگاهی به راهنمای مبتدیان ما در مورد نحوه نصب و راه اندازی W3 Total Cache بیندازید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-install-and-setup-w3-total-cache-for-beginners/

9. MaxCDN

پلاگین وردپرس

تصاویر و محتوای استاتیک در وب سایت بیشترین زمان بارگیری و لود وب سایت را دارند. اگر میخواهید وبسایتتان سریعتر شود، باید از یک CDN برای ارائه فایلهای استاتیک خود استفاده کنید. MaxCDN قابل اطمینان ترین سرویس CDN است و به راحتی با وردپرس ادغام می شود. راهنمای ما در مورد نحوه نصب و راه اندازی CDN وردپرس برای نصب MaxCDN در سایت را ببینید.

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-install-wordpress-cdn-solution-maxcdn/

 

10. Envira Gallery

پلاگین وردپرس

در حالی که شما به راحتی می توانید گالری تصاویر را در وردپرس بدون استفاده از هیچ افزونه ای ایجاد کنید، این گالری ها نسبتا پایه هستند. گالری Envira به شما اجازه می دهد گالری های ریسپانسیو زیبایی در وردپرس ایجاد کنید. شما می توانید گالری های متعددی ایجاد کنید و آن ها در هر نقطه از سایت خود قرار دهید. به آموزش ما در مورد چگونگی ایجاد گالری تصاویر ریسپانسیو در وردپرس با Envira را مشاهده بفرمایید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-easily-create-responsive-wordpress-image-galleries-with-envira/

11. MemberPress

پلاگین وردپرس

MemberPress به شما امکان می دهد انجمن های آنلاین را در وب سایت وردپرس خود ایجاد کنید. این پلاگین بهترین پلاگین عضویت وردپرس است که به شما امکان می دهد به راحتی گزینه های عضویت را به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید.
شما می توانید اشتراک ها و محدود کردن محتوا را برای کاربران سایت بر اساس طرح اشتراکی که دارند ایجاد کنید. با تمام روش های پرداخت پول معروف کار می کند و با فروشگاه های آنلاین با استفاده از WooCommerce نیز کار می کند.

http://www.wpbeginner.com/refer/woocommerce/

12. EA Share Count

پلاگین وردپرس

EA Share Count بهترین پلاگین رسانه های اجتماعی وردپرس است. این پلاگین به شما امکان می دهد تا به راحتی دکمه های به اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی را به وب سایت خود اضافه کنید. بر خلاف سایر پلاگین های به اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی، EA Share Count فوق العاده سریع است.
EA Share Count در GitHub میزبانی می شود. اگر قبل از نصب افزونه ها از GitHub نصب نکرده اید، لطفا دستورالعمل های راهنمای ما را در مورد نحوه نصب پلاگین های وردپرس از GitHub را نگاه کنید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-find-and-install-wordpress-plugins-from-github/

13. LearnDash

پلاگین وردپرس

LearnDash بهترین پلاگین وردپرس برای ایجاد و فروش دوره های آنلاین از وب سایت وردپرس است. این یک سازنده کشیدن و رها کردن است که اجازه می دهد تا شما به سرعت درس، آزمونها و تکالیف را برای ایجاد دوره خود را اضافه کنید.
برای دیدن دستورالعمل های گام به گام دقیق، راهنمای ما را در مورد نحوه ایجاد دوره های آنلاین در وردپرس با استفاده از LearnDash را ببینید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-create-an-online-course-with-wordpress-using-learndash-review/

14. Quick and Easy FAQs

پلاگین وردپرس

در هنگام راه اندازی یک محصول یا وب سایت جدید، ممکن است لازم باشد یک قسمت سوالات متداول را در سایت اضافه کنید. شما می توانید یک صفحه جدید با تمام سوالات متداول (FAQs) اضافه کنید، اما در اغلب موارد، سوالات متداول هنگامی که محصول شما رشد می کند افزایش پیدا می کند.
با اضافه کردن بخش پرسش و پاسخ، شما می توانید هزینه های پشتیبانی خود را به طور قابل توجهی کاهش دهید و کارایی سایت را بهبود ببخشید. نگاهی به چگونگی اضافه کردن بخش سوالات متداول (FAQs) در وردپرس بیندازید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-add-a-frequently-asked-questions-faqs-section-in-wordpress/

15. Insert Headers and Footers

پلاگین وردپرس

هنگام مدیریت سایت های وردپرس، گاهی اوقات ممکن است نیاز به اضافه کردن کد کوچکی به header یا footer سایت وردپرسی داشته باشید. این به این معنی است که شما باید فایل های تم را ویرایش کنید که می تواند خراب شود و تم وردپرس خود را خراب کنید. قرار دادن هدر و فوتر اجازه می دهد تا شما به راحتی قطعه کد خود را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید بدون ویرایش فایل های تم خود. به آموزش ما در مورد چگونگی اضافه کردن کد هدر و فوتر در وردپرس بیندازید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-add-header-and-footer-code-in-wordpress/

16. CSS Hero

پلاگین وردپرس

تم های وردپرس برای ظاهر بصری وب سایت شما بر روی CSS تکیه می کنند و بر اساس کدهای CSS می باشند. اگر می خواهید ظاهر وب سایت خود را سفارشی سازی کنید باید CSS را یاد بگیرید. این کار می تواند زمان زیادی برای مالک یک کسب و کار بگیرد و وقت شما را تلف کند.
CSS Hero یک پلاگین وردپرس است که به شما اجازه می دهد تا هر تم وردپرس را بدون نوشتن حتی یک خط کد سفارشی کنید. برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی سفارشی سازی وردپرس به وسیله CSS Hero به این لینک مراجعه نمایید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/css-hero-review-wordpress-design-customization-made-easy/

17. Beaver Builder

پلاگین وردپرس

به عنوان یک صاحب کسب و کار شما ممکن است متوجه شوید که قرار دادن چیزهای مختلف در صفحات شما ممکن است به تبدیلات و کارهای زیادی نیاز داشته باشد. اما چگونه صفحات اصلی را بدون یادگیری کد ایجاد کنید؟
Beaver Builder یک ابزار قدرتمند برای ایجاد صفحه در وردپرس است. این پلاگین اجازه می دهد تا به راحتی طرح بندی صفحات خود را با استفاده از یک رابط کاربری ساده ایجاد کنید. برای اطلاعات بیشتر، مقایسه بهترین سازندگان صفحه برای وردپرس را ببینید.

http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/best-drag-and-drop-page-builders-for-wordpress/

18. Google Apps for Work

پلاگین وردپرس

Google Apps for Work مجموعه ای از برنامه های کاربردی وب مانند ایمیل، اسناد، صفحات گسترده و غیره است. این مجموعه قدرتمند از نرم افزارهای آفیس توسط Google ایجاد شده است ارزان تر و بسیار در دسترس است و کار با آن ساده است. مهمتر از همه، به شما اجازه می دهد از نام دامنه کسب و کار خود برای ایمیل استفاده کنید.

 

19. Freshbooks

پلاگین وردپرس

Freshbooks یک نرم افزار حسابداری مبتنی بر ابر برای حرفه ای ها، مترجمان آزاد و سازمان ها است. این پلاگین به شما این امکان را می دهد که به راحتی فاکتورها را برای مشتریان ارسال کنید، پرداخت ها و به طور کلی امور مالی خود را کنترل و مدیریت کنید. به مقاله ای در مورد ایجاد فاکتورها برای مشتریان با استفاده از وردپرس نگاهی بیندازید.

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-create-invoices-for-clients-using-wordpress/

20. SEMRush

پلاگین وردپرس

به عنوان یک صاحب کسب و کار، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره رقبا برای وب سایت خود، به اطلاعاتی نیاز دارید. SEMRush به شما اجازه می دهد تا به کلمات کلیدی که رقبا شما برای رتبه بندی استفاده می کنند نگاه کنید. شما می توانید کلمات کلیدی پرداخت شده خود را و همچنین ترافیک سازمانی را ببینید. به این ترتیب شما می توانید محتوا و استراتژی بازاریابی خود را بهینه کنید. لیستی از بهترین افزونه های SEO وردپرس و ابزارهایی که باید برای سئو استفاده کنید را بررسی کنید.

http://www.wpbeginner.com/showcase/9-best-wordpress-seo-plugins-and-tools-that-you-should-use/

21. All in One Schema.org Rich Snippets

پلاگین وردپرس

Rich Snippets نشانه های خاصی هستند که می توانید به محتوای خود اضافه کنید و مطالب خود را دقیق تر به موتورهای جستجو معرفی کنید. این اطلاعات پس از آن توسط موتورهای جستجو استفاده می شود تا محتوای را متفاوت نشان دهد. به عنوان مثال، رتبه های ستاره ای زیر لیست محصولات شما، نقشه هایی که افراد برای کسب و کار شما جستجو می کنند و غیره.

 

22. BirchPress

پلاگین وردپرس

اگر شما به یک راه حل برای وب سایت کسب و کار خود نیاز دارید که امکانات چون رزرو قرار ملاقات و پرداخت مربوط به آن برای کاربران وجود داشته باشد پلاگین BirchPress راه حل شما می باشد. این پلاگین به شما این امکان را می دهد تا به راحتی یک سیستم رزرو آنلاین کامل را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید. 5 تا از بهترین پلاگین های رزرو وردپرس را مشاهده بفرمایید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/5-best-wordpress-appointment-and-booking-plugins/

23. OutreachPlus

پلاگین وردپرس

OutreachPlus بهترین نرم افزار ارسال ایمیل در بازار امروز است. این پلاگین به شما اجازه می دهد تا ایمیل خود را از یک داشبورد مدیریت کنید. کار با آن فوق العاده آسان است و اجازه می دهد به شما تا حساب های متعدد ایمیل را به هم متصل کنید و همه ایمیل های خود را در یک صندوق ورودی ببینید.

 

24. Slack

پلاگین وردپرس

Slack ابزاری برای مدیریت، بهره وری و ارتباط تیمی است. از آن برای برقراری ارتباط با تیم خود در همه زمان ها و مکان های مختلف میتوانید استفاده کنید. Slack راحت تر وبهتر از ایمیل است و می توانید با سایر ابزارهای آنلاین که ممکن است از آنها استفاده می کنید، ادغام شود. برای اطلاعات بیشتر درمورد چگونگی ادغام Slack با وردپرس به این راهنما مراجعه کنید.

http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-integrate-slack-with-wordpress/

خوب ما در این مقاله به بررسی پلاگین وردپرس برای وبسایت های کسب و کارها سال 2018 پرداختیم ، اما شما میتونید با مراجعه به بخش “طراحی وبسایت” در سایت طراح شید مطالب بیشتری رو در بحث پلاگین وردپرس مشاهده کنید
با ما در تماس باشید