در این مقاله قصد داریم به شما نقش اتوکد در ترسیم فاز دو نقشه های معماری و عمران را بیان کنیم. با ما در این مقاله همراه شوید.
قبل از آنکه به اتوکد فاز دو بپردازیم باید مفهوم فاز دو را مشخص کنیم. همانطور که می دانید برای طراحی یک ساختمان نقشه های آن در فازهای جداگانه ترسیم می شود. معمولا دو فاز برای طراحی کاربرد دارد:
نقشه فاز یک و نقشه فاز دو
در ادامه نقشه های مختلف در معماری را بررسی خواهیم کرد:
نقشه فاز یک
نقشه فاز یک شامل یک سری موارد کلی در ساختمان است که در مقیاس یک به پنجاه و یا یک به صد مشخص می شود. این نقشه به تنهایی قابلیت اجرا ندارد در نتیجه از نقشه ی فازی دو استفاده می کنیم.
نقشه فاز دوم
نقشه فاز دو جزئیات بیشتری را برای ما مشخص می کند از جمله اینکه ابعاد ستون چه میزان باشد و یا مسیر لوله ها از کجا بیشتر عبور می کند. حتی به جنس و جزئیات درها و پنجره ها هم اشاره می کند و اینکه جنس کف ساختمان چه باشد, فوم بتن باشد یا چوب یا هر جنس دیگری. نقشه فاز دوم محل قرار گرفتن لامپ ها را نیز اشاره می کند که در هر اتاق چند لامپ و چگونه باید قرار بگیرد. خلاصه اینکه نقشه فاز دو تمامی جزئیات لازم را برای یک ساختمان به شما نشان می دهد. این نقشه در نهایت قابلیت اجرا دارد و از روی آن می توانید تمام کارها را اجرا کنید. برای رسیدن به این نقشه ابزارهای متنوعی وجود دارد که یکی از پرکاربردترین و کاربرپسندترین نرم افزارها اتوکد است. این نرم افزار کاربرد بسیار زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد و شما با بهره گیری از آن می توانید به همه ی کاری که یک کارفرما از شما می خواهد جواب قانع کنند بدهید.
اتوکد فاز دو چیست؟
اتوکد فاز دو اصطلاحی است که در رسم فاز دوم نقشه کشی های صنعتی با استفاده از نرم افزار اتوکد به کار می رود.
چرا بهتر است از اتوکد برای نقشه فاز دو استفاده کینم؟
بهتر است از نرم افزار اتوکد برای نقشه فاز دو استفاده کنیم به این علت که این نرم افزار شناخته شده ترین نرم افزار موجود است و شما با یادگیری آن می توانید با افراد بیشتری در این زمینه در ارتباط باشید به عنوان مثال شما برای اینکه از فضای اینترنت بهترین بهره را ببرید باید زبان انگلیسی خود را مسلط شوید و در اینصورت است که می توانید از ابزار های متنوع برای کار خود استفاده کنید و از آن بهره مند شوید.
آیا یک نرم افزار می تواند همه ی نیاز های جامعه ی مهندسی که شامل طیف وسیعی از مهندسی ها است از جمله مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی عمران و … باشد در صورتی که ارتباطی بین بیشتر این رشته ها برقرار نیست؟
شاید نرم افزاری که بتواند پاسخگوی همه ی نیاز های ما باشد وجود نداشته باشد حتی در یک رشته ی مهندسی!
به عنوان مثال در مهندسی عمران و نقشه کشی شما قطعا از نرم افزار های متعدد استفاده می کنید تا بتوانید میزان مقاومت خاک و مصالح را اندازه گیری کنید یا برای میزان صافی یا کجی یک سطح از ابزاردیگری استفاده می کنید.
نرم افزاری مثل اتوکد هم نمی تواند تمام نیازها شما را برآورده کند پس در نظر داشته باشید که این نرم افزار هم محدودیت های بسیاری دارد. اما این نرم افزار به صورتی طراحی و مدیریت می شود که شما می توانید به صورت شماتیک تمامی مهندسی ها را پوشش دهید این به این معنا که هر قسمت از نرم افزار اتوکد مانند یک قسمت جدا از هم عمل می کند و هیچوقت این ها در کار همدیگر دخالتی ندارند و در نهایت این اجزا را هم تعامل می کنند.
شما می توانید به چنین ابزاری در تمامی سطوح مهندسی اعتماد کنید.
چگونه مهارت های اتوکد خودمان را در نقشه کشی فاز دو ارتقا بدهیم؟
برای اینکه مهارت های خودمان را بیشتر کنیم لازم است که ابزار اتوکد را بلد باشیم.
اتوکد هم مانند همه ی چیزهای دیگر نیاز به یادگیری و تمرین و تکرار دارد تا ما آن ها را یاد بگیریم.
در مقاله های قبلی در این باره گفتیم که اگر می خواهید سریع تر یاد بگیرید باید از کسانی که در این کار هستند استفاده کنید.
به طور تخصصی اتوکد فاز دو را آموزش ببینید اگر مطالب کافی در سایت های ایرانی مشاهده نمی کنید به سایت های خارجی سری بزنید و از آن ها استفاده کنید.
سعی کنید که درهمه ی سایت های عضویت داشته باشید و از امکانات آن ها استفاده کنید. اینگونه با صرف وقت کم می توانید بیشتری و بهتری نتیجه را از آن خود کنید.
خلاصه و نتیجه گیری
در این مقاله به معرفی امکانات اتوکد پرداختیم به ویژه نقشه کشی فاز دو را به وسیله اتوکد را شناختیم و از آن استفاده کردیم. به این موضوع پرداختیم که آیا اتوکد می تواند با توجه به گستردگی که دارد در همه ی زمینه ها مورد استفاده باشد یا نه چون نرم افزارهای بسیاری را سراغ داریم که می توانند چندین کار متفاوت را انجام دهند اما هیچ کدام کارایی لازم را ندارند.
گفتیم که با توجه به بخش های مجزایی که در پنل مدیریتی این نرم افزار است هر رشته به صورت جدا و در قالب نرم افزار ها و افزونه های جدا طراحی شده است و این ها با هم دیگر دخالتی ندارند.
در آخر راهکاری پیشنهاد دادیم که این نرم افزار را چگونه یاد بگیریم و بتوانیم با آن سریعتر و بهتر کار کنیم. نکته ی آخری هم که می خواهم اشاره کنم این است که این نرم افزار قابلیت های بسیاری زیادی دارد شاید شما نیاز نداشته باشید که همه ی این قابلیت ها را یاد بگیرید اما نیاز است که کلیات آن را بدانید اگر که قرار است خودتان کار طراح را انجام ندهید و آن را به عهده ی کس دیگری بگذارید.
از اینکه در این مقاله همراه ما بودید از شما متشکریم. امیدوارم که این مطالب مورد پسند شما قرار گرفته باشد.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.