حتما تا به حال مطالبی در رابطه با ساخت انیمیشن خواندهاید و با اصطلاحاتی چون رندر رو به رو شدهاید! و برای شما این سوال پیش آمده که رندرگیری در اتوکد چیست؟ در ادامه این مطلب میخواهیم شما را با این اصطلاح که در نرم افزار اتوکد نیز بسیار کاربرد دارد، آشنا کنیم. Render یا پردازش صحنه، برای ساخت اشیای سه بعدی در محیط اتوکد استفاده میشود و همانطور که میدانید محیط خارقالعاده اتوکد قادر به ایجاد اشیا در یک محیط سه بعدی میباشد، بنابراین شما میتوانید به راحتی پروژههای مورد نظر خود را که نیاز به عملیاتی چون رندر گرفتن و یا نورپردازی و یا در نظر گرفتن سایهها و چگونگی تصویر پردازی و نحوه مدلسازی دارند، ایجاد نمایید و کارفرمایان خود را هیجان زده کنید!
رندرگیری در اتوکد
بنابراین میتوان گفت که در محیط اتوکد که دارای یک محیط سه بعدی اتوکد نیز میباشد، رندرگیری در اتوکد کاملا ضروری و لازم به نظر میرسد. اگر بخواهیم آن را تعریف کنیم باید بگوییم که به مدت زمانی که طول می کشد تا یک صحنه سه بعدی از نرم افزار اتوکد خروجی مورد نظر را بگیرد رندرگیری در اتوکد نامیده میشود. برای انجام این کار باید طراحان و یا توسعه دهندگان ، اطلاعات مفصل و بسیار کاملی را در رابطه با اشیا، مدل سازی، نورپردازی، سایه ها و چگونگی حرکت دوربین و … بدهند تا اتوکد بتواند این اطلاعات را پردازش کند و پروژهی مورد نظر را ایجاد کند. در ساخت اشیا سه بعدی در اتوکد، موضوع Render یک مساله بسیار مهم و چالش برانگیز است. برای یادگیری حرفهای تر و دقیق تر رندر گرفتن در اتوکد میتوانید به یکی از سایت های محبوب آموزشی مانند یوداسیتی و یا کورسارا مراجعه نموده و با تماشای یک ویدیوی کاملا جذاب با روش های رندر گرفتن به خوبی آشنا شده و در طراحیهای حرفه ای خود از آن استفاده نمایید.
متریال دهی و نورپردازی در اتوکد
برای داشتن مهارت بیشتر در این محیط و تسلط بیشتر به رندرگیری در اتوکد همواره تلاش کنید تا مطالعاتی در مورد مباحث مرتبط به متریال دهی و نورپردازی و رندر گرفتن در اتوکد میباشد اشاره کنیم. اگرچه نرم افزار اتوکد از نظر کیفیت رندر و نور دارای ضعف هایی نسبت به نرم افزار هایی همچون 3dsmax میباشد اما تنظیمات مربوط به متریال دهی ، نورپردازی و رندر در آن می تواند تمامی نیازهای اولیه طراح را برطرف کند. بنابراین با استفاده از آن میتوان پروژههای بسیار جذاب و حرفهای ایجاد کرد که بسیار کارپسند خواهد بود و هر شخصی که در هر رشتهای و یا زمینهای مشغول به فعالیت میباشد، با استفاده از آن بتواند پروژه مورد نظر خود را به خوبی و به نحو احسن ارائه دهد. متریال دهی ، نورپردازی و رندرگیری در اتوکد بسیار کاربر پسند و روان انجام می گیرد. شما تنها با چند چند کلیک ساده می توانید یک رندر کاربردی برای پروژه مورد نظرتان تهیه کنید و در واقع خیلی کار پیچیده و یا دشواری نمیباشد.
استانداردهای رندرگیری در اتوکد
نکتهی قابل توجه در استفاده از نرم افزارهای اتوکد، این موضوع میباشد که برای هر دستور در این نرم افزار با توجه به مقاله ارائه شده در این مطلب، مثلا رندرگیری در اتوکد هر شخصی برای طراحیهای خود یک سری استانداردهای مخصوص به خود را دارد، که در واقع میتوان گفت مخصوص خود آن شخص میباشد و به صورتی که حتی اگر خودش متوجه این استانداردهای مشخص نباشد، وقتی پروژههایی که انجام داده توسط اشخاص دیگر بررسی میشود به وضوح این موضوع مشخص میشود که پروژههای انجام شده مربوط به همان شخص مورد نظر میباشد! بنابراین شما باید برای حفظ استاندارد هایتان از روشهای استاندارد برای نوشتن کدها استفاده نمایید و اصول درست را رعایت نمایید و بدانید که یکی از مسائل مهم در کد نویسی تمیز نویسی و رعایت اصول مشخص میباشد و پروژه شما باید به صورتی نوشته شده باشد که اگر اشخاص دیگری آن را مطالعه کرد و یا خواست ادامه بدهد، از روی مستندات و کدهای واضح و مشخص شما بتوانند این کار را ادامه دهند. بنابراین از این به بعد به نحوه انجام پروژههای خود دقت نمایید و سعی کنید که اصولی و منظم آنها را ارائه دهیدُ که باعث میشود پروژههایی منظمتر و حرفهای تر طراحی کنید و خودتان از نتایج کارتان لذت ببرید و برای تسلط بیشتر میتوانید فیلم آموزشی اتوکد و جزوات موجود در فضای مجازی را استفاده کنید . در واقع جالب است بدانید برای اجرای هر عمل در محیط اتوکد تنها با چند دستور ساده میتوان آن را اجرا کرد و اصلا کار پیچیدهای نخواهد بود.
سخن پایانی
و بهعنوان کلام آخر میتوانیم به این موضوع اشاره کنیم که از تمرین کردن مکرر و انجام پروژه اتوکد بیشتر و یا رندرگیری در اتوکد خسته و یا تسلیم نشوید. و همواره به خاطر داشته باشید که حرفهای ها نه تنها در اتوکد بلکه در انجام هر پروژهی دیگری با هر نرم افزار متفاوت دیگری، بر اساس شنیدهها و تجربهها همیشه افرادی هستند که از ابزار مورد نظر مشتاقانه و صبورانه استفاده میکنند و همواره تشنه یاد گرفتن بیشتر هستند و هرگز از شکست خوردن و یا ندانستن خسته نمیشوند و همواره راهی را برای یافتن جواب سوالات و اشکالات مبهمشان پیدا خواهند کرد. مطمئنا خودتان هم به این موضوع رسیده اید که هر چقدر بیشتر تلاش کنید، نتایج مطلوبتری خواهید گرفت.
امیدواریم که مطلب ارائه شده برای شما مفید بوده و پاسخی مناسب برای سوالات شما ارائه شده باشد.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.