تصمیم داریم در این مقاله با حرفه ی طراح دکوراسیون و اصول حرفه ای شدن در این شغل آشنا شویم.
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که از انتخاب و تغییر دکوراسیون و یا هر چیزی وابسته به آن لذت می برید و هم چنین احساس می کنید که در این زمینه استعداد دارید باید بگویم شغل طراح دکوراسیون برای شما بسیار مناسب و ایده آل می باشد چرا که اگر شما توانایی آن را داشته باشید که کار آفرینی کنید و یا به بازار کار وارد شوید حتما” خواهید توانست به عنوان یک طراح دکوراسیون شروع به کار کنید. پس مهترین عامل این است که شخصیت خود را بشناسیم .
درک استعداد خود برای طراح دکوراسیون شدن
البته این موضوع نیاز به زمان دارد و جالب است بدانید افرادی که از تیپ های شخصیتی خاص هستند در این عرصه به عنوان طراح دکوراسیون موفق می شوند. یک طراح دکوراسیون چند وجهی می باشد جون برای فراهم کردن محیطی راحت و زیبا باید بهترین شیوه را در نظر بگیرد – با مشتریان ارتباط برقرار کند –پروژه را مدیریت کن و طرح را اجرا کند. یک نکته که لازم است برای شما عزیزان بازگو کنم این است که بر خلاف طراحی داخلی در دکوراسیون داخلی نیاز به مدرک و آموزش خاصی نخواهید داشت اما به دلیل این که رقابت در این عرصه بسیار تنگاتنگ خواهد بود و در ابتدای کار به عنوان طراح دکوراسیون در گیری های زیادی خواهید د اشت توصیه می کنم که چگونگی وارد شدن به این حرفه را به خوبی یاد بگیرید و راه های کسب در آمد به عنوان یک طراح دکوراسیون را هم خوب بلد باشید. برای این کار اول از همه باید ببینید که نقاط قوت و ضعف شما کدام است و اگر دیگران از مهارتی که در تغییر دکور دارید تعریف می کنند به این ترتیب پی خواهید برد که شما استعدادی را که در نهاد یک طراح دکوراسیون هست در نهاد خودتان دارید.
مدارک لازم برای طراح دکوراسیون شدن
گفتم شما به عنوان طراح دکوراسیون نیازی به مدرک خاصی ندارید اما شما می توانید با گذراندن برخی دوره ها یا شرکت در بعضی سمینارها و یادگیری نرم افزارهای خاص برای مدلسازی و طراحی اعتبار خود را به عنوان یک طراح دکوراسیون بالاتر ببرید.هم چنین از مقررات ساختمان ها برای رعایتشان در پروژه ها آگاهی کسب کنید.توصیه می کنم شما برای این که به عنوان طراح داخلی وارد عرصه ی معماری داخلی شوید در کنار مواردی که در این مقاله گنجانده ایم دانش معماری هم داشته باشید چرا که در طراحی داخلی مانند هر رشته ی هنری دیگر داشتن تحصیلات در کنار استعداد برای موفق شدن ضروری است.
تهیه لیست نقاط ضعف و قوت یک طراح دکوراسیون
نکته ی بعدی این است که شما باید اطلاعات خود را در مورد مصالح – فضاها و نورپردازی و هرچیزی که به دکوراسیون مربوط می شود بالا ببرید و سبک های مختلف دکوراسیون را شناسایی کرده و به عنوان یک طراح دکوراسیون این انعطاف را در خود بالا ببرید که بتوانید با هر شخصیت و برای هر سلیقه ای کار کنید پس در آغاز بهتر است یک لیست از همه ی نقاط قوت و ضعفتان تهیه کرده و اطلاعات خود را به روز کنید.
ساخت رزومه از فعالیت هاتون
تمرین کردن یک طراح دکوراسیون می تواند تجربه ی او را بالا ببرد پس خوب است به پروژه های دکوراسیون دوستان و خانواده کمک کنید و از همه ی کارهایتان عکاسی کرده و در رزومه ی خود قرار دهید.
هم چنین می توانید از آن ها برای تبلیغات هم استفاده کنید و یا با به اشتراک گذاشتنشان با افراد دیگری که طراح دکوراسیون هستند بیشتر یاد بگیرید.برای کسب تجربه ی بیشتر حتی در محیط مجازی هم می توانید فعالیت چشمگیری داشته باشید به این صورت که عکس فضای مورد نظر و نیازهای افراد را ارزیابی کرده و پیشنهادات خود را ارائه داده و اجناس مورد نیاز را هم معرفی می کنید.
مورد دیگر این که مهارت های عملی و خلاقیت های خود را بهبود ببخشید. این که با دیگران بتوانید ارتباطات خوبی برقرار کنید بسیار برای حرفه ای شدن یک طراح دکوراسیون موثر است.
چرا که یک طراح دکوراسیون باید بتواند با انواع افراد مثل کارفرما- نقاش –گچ کار و … در ارتباط باشد. همچنین شما باید مهارت های مدیریتی را هم در خود بالا ببرید تا بتوانید همه ی کارها را سازماندهی کرده و بدون هیچ مشکلی پروژه را کنترل کنید.
صاحب سبک شدن
یک طراح دکوراسیون حرفه ای در هنگام اجرای پروژه به صورت مرتب از پروژه بازدید به عمل می آورد و از رضایت مشتری اطمینان حاصل می کند و همچنین طرح هایی که تا حد امکان بومی باشد و تقلیدی نباشد را ارائه می دهد و با تلفیق و ترکیب سبک های متفاوت سبکی جدید ایجاد می کند.
یک طراح دکوراسیون حرفه ای خود را محدود نمی کند و جرئت هر تغییری در فضا را دارد – پیشنهادهای تازه می دهد و از کوچکترین فضاها استفاده می کند و به هر وسیله ای از ابعاد مختلف می نگرد .
هم چنین از دیگر خصوصیات یک طراح دکوراسیون حرفه ای این است که غیر ضروری ها را حذف می کند و به ضروری ها می پردازد.
ناگفته های زیادی در رابطه با اینکه یک طراح دکوراسیون حرفه ای شویم وجود دارد و من سعی کردم مهمترین ها را با شما به اشتراک بگذارم باشد که در این مسیر تفکراتتان وسیع تر شود و به ناگفته ها به صورت تجربی پی ببرید.
هیچ دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.