امروز می خواهیم راجع به ۵ کاربرد ۳d max در معماری برای شما صحبت کنیم.
باید بدانیم نرم افزارهای سه بعدی مخصوصا” تری دی مکس کاربردهای بسیار زیادی در زمینه های مختلف از جمله صنعت – هنر و … دارد و از کاربردهای این نرم افزار در زمینه های صنعت و هنر می توانیم به بازی سازی و یا جلوه های ویژه ی سینما اشاره کرد. ولی در زمینه معماری کاربرد های مختلفی از دوره دانشجویی خواهد داشت تا دوره های حرفه ای پروژه های طراحی پس باید سعی کنیم اون رو اصولی یاد بگیریم برای این کار میتونید پست های آموزش ۳d max رو از وبسایت ما رایگان بخونید و تو این زمینه به بالاترین درجه حرفه ای در این نرم افزار برسید.

۱٫ تری دی مکس به ما این فرصت را می دهد که همه ی ایده هایی که در ذهن خود داریم اجرایی کنیم.

این نرم افزار به غیر از صنعت و هنر و… در زمینه ی معماری کاربرد بسیار فراوانی دارد که از جمله ی آن ها می توانیم به طراحی داخلی – طراحی نما و … اشاره کنیم.
معماران از نرم افزار تری دی مکس برای نمایش اولیه یا همان پیش نمایش بناها و دکورهایی که هنوز به مرحله ی اجرا در نیامده اند هم استفاده می کنند.
نرم افزار تری دی مکس داراری روش های گوناگون برای ساخت مدل ها است و با کمک ویرایشگرهای قدرتمند به مدل سازی کمک ویژه می کند.
در این نرم افزار سه روش اصلی برای مدل سازی داریم:

Mesh Poly / Patch / NURBS

۲٫ دیگر کاربرد ۳d max در زمینه ی رندر گیری می باشد

که در واقع همان فایل تصویری خروجی از محیط این نرم افزار است و توسط موتور رندر تهیه می شود وبهترین راه برای انتقال و ارائه ی تصویری ایده های ما به کارفرما می باشد.
معروف ترین پلاگین رندر در این نرم افزار و بین معماران V-Ray می باشد که از نظر کیفیت بسیار بالا است.
هم چنین از دیگر کاربردهای نرم افزار تری دی مکس در این زمینه می توان به سازگار بودن آن با بهترین موتورهای رندر اشاره کرد .

۳٫ وجود آبجکت ها و پلاگین های مختلف

وقتی صحبت از کاربرد ۳d max به میان می آید باید یکی دیگر از کاربردهای مهم آن را معرفی کنیم. از دیگر از کاربردهای دیگر این نرم افزار می توانیم به وجود آبجکت ها و پلاگین های فراوان برای سرعت بخشیدن و راحت تر کردن کارها و هم چنین امکان به وجود آوردن انواع طرح های پیچیده و کانسپت ها بدون هر نوع محدودیتی اشاره کنیم.

۴٫ امکان مدلسازی سه بعدی دیگر نرم افزارها

یکی دیگر از موارد کاربرد ۳d max  این است که به وسیله ی Import کردن مدل های ساخته شده در نرم افزار های دیگر را استفاده کنیم و هم چنین این امکان را داشته باشیم که فایل های CAD را داخل این نرم افزار لینک کنیم و یا پلان های دو بعدی را در این نرم افزار به سه بعدی تبدیل کنیم.

۵٫از دیگر کاربرد های نرم افزار تری دی مکس در معماری طراحی های داخلی و خارجی ( Interior & Exterior) بود

که در ابتدا هم به آن ها اشاره کردیم . در واقع به وسیله ی این نرم افزار امکان ایجاد صحنه های خارجی و ارائه ی انواع نما با دیتیل های زیاد از جمله نماهای رومی و کلاسیک – آجر نسوز _ کامپوزیت و … را داریم و هم چنین این نرم افزار برای ارائه ی انواع فضا ی سبز و خانه های ویلایی هم بسیار مناسب و کاربردی می باشد.
در زمینه ی طراحی داخلی هم برای ایجاد انواع صحنه های داخلی از جمله آشپزخانه و با امکان ارائه ی تمامی رنگ ها و متریال ها ی موجود در بازار منایب می باشد.

علاوه بر این ها نرم افزار آموزش تری دی مکس در حوزه ی معماری کاربردهای زیاد دیگری هم دارد که در ادامه به طور خلاصه به تعدادی از آن ها اشاره ای خواهیم کرد:

ارائه ی صحنه های رئال و واقعی در به تصویر کشیدن محیط ها با نورپردازی واقع گرایانه و کیفیت عالی
امکان متحرک سازی در ساخت تیزرهای تبلیغاتی را برای کارهای ما فراهم می کند.
در ساخت پروژه های عظیم و شهرک های بزرگ کاربرد دارد .
با تعدادی از کاربردهای مکس در معماری آشنا شدید که امیدوارم مورد قبولتان واقع شده باشد .
پیروز باشید.