آشنایی با رویت

دوستان عزیز از این جلسه آشنایی با رویت رو آغاز می کنیم. نرم افزار رویت نرم افزاریه که از این به بعد با آموزش هاش در سایت شما رو یک قدم به طراحی حرفه ای نر نزدیک خواهیم کرد.

اتودسک رویت نرم‌افزار مدل‌سازی اطلاعات ساختمان هستش که برای استفادهٔ معمارها، مهندس های عمران و تاسیسات قابلیت های زیادی داره و برای مدل‌سازی سه‌بعدی و ترسیم جزئیات ساختمانی قابل استفاده است.

این برنامه به کاربران توان طراحی ساختمان و سازه هابه صورت سه بعدی (3D)، یادداشت و علامت گذاری با عناصر دوبعدی و دسترسی اطلاعات ساختمانی از پایگاه داده های مدل ساختمان را میده. با ما همراه باشید با معرفی و ایجاد سایه در رویت!

خوب همانطور که مشاهده می کنید پس از ورود به نرم افزار در بالای آن مثل اکثر نرم افزار ها نوار ابزار ها قرار گرفته:

 

 

توجه: رویت از سال 2016 به بعد فقط بر روی سیستم های 64 بیتی نصب می گردد! (حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب رویت: رم 8 گیگابایتی ، cpu i5 و گرافیک معمولی)

رویت دارای دو پنجره در سمت راست هستش که با هم به معرفی اجمالی اونا میپردازیم:

 

 

پنجره Properties : در این پنحره هر گونه تنظیمات لازم انجام میشه

پنجره Project Browser : یا به عبارتی شیت های کاری. یعنی از بخش Floor Plans تا Elevations و تنظیم دوربین های در این بخش قرار گرفته. میتونید به راحتی وارد پلانتون بشید و به راحتی پلان رو بُرش بزنید و جزئیاتشو ببینید(برای تنظیم جزئیات از بخشی که در تصویر مشخص شده استفاده کنید):

 

اما یه سوال خیلی مهم:

چرا رویت Revit؟!

رویت تو اروپا داره ازش استفاده میشه. بعدم یه نرم افزار BIM هستش (Building Information Modeling). و از همه مهم تر اینه که بر خلاف تمام نرم افزار ها که سه بعدی هستند ، رویت 5 بُعدیه (دیگه چی میخوای؟؟) حالا اون دو بعد چیه؟ 1. مدیریت زمان 2.مدیریت مالی

شما خیلی راحت میتونید فایل DWG رو وارد نرم افزار کنید و بکشیدش. حتی میتونید متریال اضافه کنید بهش.

خوب اینا یه توضیح مختصر راجع به نرم افزار بود. اگه میخواهید بیشتر با رویت آشنا بشید و وارد دنیای طراحی با رویت بشید حتماً ویدئو رو مشاهده کنید.

با ما طراح شید….

دانلود ویدئو